Anne, minik bebeğinin sağ koluna bakınca korkudan hüngür hüngür ağladı

İngiltere’de bir bebek, lenflerindeki sorun nedeniyle sağ kolu sıkıntılı olarak dünyaya geldi. Kolu her gün büyüyen bebek, annesini kahrediyor. Aile, bebeğin tedavisi için para toplamaya çalışıyor.

Anne, minik bebeğinin sağ koluna bakınca korkudan hüngür hüngür ağladı

İngiltere’de bir bebek annesi tarafından her gün gözlendi.  Bu gözlem sayesinde bebeğinin her gün kolunun büyüdüğünü fark eden anne doktora gidince küçük bebeğin hasta olduğunu öğrendi. Şimdi ise lenflerindeki sorun nedeniyle sağ kolu her gün daha fazla büyüyen bebeğin kolunun iyileşmesi için aile para topluyor.

Doktorlar hamileyken uyardı

Annesi Mel O'Connor, bebek anne karnında 16 haftalıkken doktorların 4D tarama sırasında Journey'in kollarının altındaki kistleri tespit ettiğini ve hamileliği sonlandırmasını gerektiğini tavsiye ettiklerini belirtti. Ancak anne journey hamilelikten sağ çıkacağına inanarak durumu reddetti.

“Kolu iki kat oldu”

Mel O'Connor “Journey'nin kolu iki katına çıktı ve cildi kırılıyordu, bu yüzden antibiyotik almak zorunda kaldı. Kollarında o kadar fazla deri var ki antibiyotikler vücudunun ihtiyacı olan bölgelerine ulaşamadı."İlk Noelini hastanede geçirdi ve şimdi Great Ormond Caddesi'nde büyük bir ameliyat geçirmesini bekliyoruz." İfadelerini kullandı.