Anne yüreği her yerde aynıdır. Yavrusu ağaçtan çivilemesine yere çakıldı. Yüreği acıdı ama yapılması gerekeni yaptı

Ormanda ağacın tepesinde besleyip büyüttüğü minik yavrusu, ağacın tepesinden çivileme olarak yere çakıldı. Anne sincap, ani bir hareketle hemen ağaçtan aşağı indi. İlk yaptığı şey ise yavrusunun her tarafını kontrol etmek oldu. Anne yüreğinin her yerde aynı olduğunu gözler önüne serdi. Herhangi bir sorunu olmadığını fark eden anne sincap, yavruyu kontrol ettikten sonra hemen yuvaya geri çıkardı.

Ormanda ağacın tepesindeki yuvasından çivileme olarak yere düşen yavru sincap, yerde acı çekerken annesi bir anda ağacın tepesinden aşağı indi. Yavrusunun acı çektiğini gören anne, anneliğini yaptı ve canı acısa da önce yavrusunun tüm vücudunu kontrol etti. Yara bere ya da kırık çıkık olup olmadığından emin olduktan sonra yavrusunu aldığı gibi yuvaya geri çıkardı. Anne sincabın bu hareketi, annelerin yavruları için her zaman her şeyi yapabileceğini bir kez daha hatırlattı. Görüntüler sosyal medyada paylaşıldıktan sonra binlerce kez izlendi.

Anne yüreği her yerde aynıdır. Yavrusu ağaçtan çivilemesine yere çakıldı. Yüreği acıdı ama yapılması gerekeni yaptı - Resim : 1