Annesinden yemek için sadece salça isteyen genç, kırmızı salça poşetini açtığında içinden çıkanlara gözleri inanamadı

Annesinden yemek için sadece salça isteyen genç, poşeti açtığında gördüklerine inanamadı. Poşetin içinden gencin ihtiyacı olabilecek her şey çıktı. Anneler iyi ki var.

Annesinden yemek için sadece salça isteyen genç, kırmızı salça poşetini açtığında içinden çıkanlara gözleri inanamadı

Dünyada üzerindeki en değerli varlıklarımız anneler, bizleri duygulandırmaya devam ediyor. Sosyal medyada iki genç tarafından paylaşılan video, görenlerin yüreğini ısıttı.

İstanbul'a giden gençler, annelerinden sadece poşet içerisinde salça göndermelerini istedi. Fakat anne yüreği gençlerin gurbet ellerde zorda kalmasına el vermedi. Anneleri tarafından gönderilen kırmızı poşette tost makinesinden köy peynirine kadar her şey yer aldı. 

Poşetin içerisinden salça da çıktı ancak gençler,  poşetin içinden çıkardıkları ürünleri gördükçe şaşkınlıklarına şaşkınlık kattı. Sosyal medya kullanıcıları ise "Anneler iyi ki var" yorumunda bulundu. 

Annesinden yemek için sadece salça isteyen genç, kırmızı salça poşetini açtığında içinden çıkanlara gözleri inanamadı - Resim : 1

Annesinden yemek için sadece salça isteyen genç, kırmızı salça poşetini açtığında içinden çıkanlara gözleri inanamadı - Resim : 2