Annesinin kıyafetlerini giyip gaspa çıktı! Kadın kılığındaki gaspçı kıskıvrak yakalandı

İstanbul Bahçelievler’de annesinin kıyafetlerini giyip kadın kılığına giren gaspçı, bankadan 170 bin lira çalıp kayıplara karıştı. Asayiş Şube Müdürlüğü, çalışma başlatırken şüpheli Küçükçekmece’deki evinin yakınlarında yakalandı. Evde yapılan aramalarda soygunda kullanılan kadın kıyafetleri de ele geçirildi. tv100'den Levent Albayrak'ın haberi...

Söz konusu olay İstanbul’un Bahçelievler ilçesine bağlı Çobançeşme Mahallesi’ndeki bir bankada yaşandı. Dün öğle saatlerinde kadın kılığına giren bir gaspçı, müşteri gibi sıraya girerek güvenlik görevlisine silah çekti. Güvenlik görevlisine “Paraları poşete doldur” diyen soyguncu, yaklaşık 170 bin TL ile koşarak bankadan kaçtı.

Banka görevlilerinin ihbarı üzerine hemen Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri çalışma başlattı.

Annesinin kıyafetlerini giyip gaspa çıktı! Kadın kılığındaki gaspçı kıskıvrak yakalandı - Resim : 1

KADIN KILIĞINDA SOYGUN YAPTI

tv100'den Levent Albayrak'ın haberine göre, şahsın bankaya girip kadın kılığında soygun yaptığı anlar ve Gasp Büro ekiplerince yakalandığı anlar güvenlik kamera görüntülerine ve polis kameralarına yansıdı.

Ekipler, kamera görüntülerini incelerken; kadın kılığına girip soygun yapan şahsın daha önce hiç kaydı olmayan 38 yaşındaki Ceyhun Y. olduğu öğrenildi. Gasp Büro ekiplerince takip edilen kameralarda şahsın belli bir süre kadın kılığında kaçtıktan sonra kıyafetlerini değiştirdiği belirlendi.

Annesinin kıyafetlerini giyip gaspa çıktı! Kadın kılığındaki gaspçı kıskıvrak yakalandı - Resim : 2

EVİNİN YAKINLARINDA YAKALANDI

Küçükçekmece’de ikamet eden şüpheli soygundan saatler sonra evinin yakınlarında üzerinde 63 bin 80 lira ile yakalandı.

“BORÇLARIM VARDI”

Şahsın evinde yapılan aramalarda ise annesinin olduğu değerlendirilen kadın kıyafetleri ele geçirildi. Emniyetteki ifadesinde; “Matbaacıda çalışıyorum. Piyasaya borçlarım vardı, onları ödemek için yaptım” dediği öne sürüldü. Şüpheli Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliğindeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.