Antalya, Isparta ve Burdur dikkat! Uzmanlardan sonra bir de resmi uyarı geldi

Antalya, Isparta ve Burdur dikkat. Bu haber hepinizi ilgilendiriyor. Uzmanlardan sonra bir de Meteoroloji Genel Müdürlüğünden resmi uyarıda geldi. Yetkililer Antalya, Isparta ve Burdur çevresinde etkili olacak kuvvetli fırtına için önemle herkesi uyardı.

Antalya, Isparta ve Burdur dikkat! Uzmanlardan sonra bir de resmi uyarı geldi

Antalya, Isparta ve Burdur dikkat bu haber hepinizi ilgilendiriyor. Uzmanlardan sonra Meteoroloji Genel Müdürlüğünden resmi uyarıda geldi. Yetkililer Antalya, Isparta ve Burdur çevresinde akşam saatlerinde etkili olacak olan fırtına için önemle uyardı. 

FIRTINA AKŞAM SAATLERİNE KADAR ETKİLİ OLACAK

Fırtınanın, yarın akşam saatlerinde etkisini kaybetmesi bekleniyor.Antalya, Isparta ve Burdur için kuvvetli sağanak uyarısında bulunuldu.

Sağanak ve gök gürültülü sağanak, bu akşamdan itibaren Antalya'nın merkez ilçelerinde yer yer şiddetli, gece ise batı ilçeleriyle Serik'te kuvvetli ve çok kuvvetli olacak.

Yağışlar, yarın gece saatlerinden sonra etkisini kaybedecek. Isparta'nın güneyi ve Burdur'un batısında bu akşam saatlerinden itibaren yer yer çok kuvvetli sağanak görülecek.

Ani sel, su baskını, ulaşımda aksamalar, ani kuvvetli rüzgar ve kısa süreli fırtına gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması isteniyor.

 

Antalya, Isparta ve Burdur dikkat! Uzmanlardan sonra bir de resmi uyarı geldi - Resim : 1