Savcı olduğunu söyleyip hakaret yağdırdı! Gözaltına alındı

Antalya'nın Manavgat ilçesinde, alkollü olduğunu gören vatandaşlar tarafından otomobilinin önü kesilerek durdurulan Erdal U., polise ve Cumhurbaşkanı'na hakaret suçlamasıyla gözaltına alındı.

Savcı olduğunu söyleyip hakaret yağdırdı! Gözaltına alındı

Antalya'nın Manavgat ilçesinde, alkollü olduğunu gören vatandaşlar tarafından otomobilinin önü kesilerek durdurulan Erdal U., polise ve Cumhurbaşkanı'na hakaret suçlamasıyla gözaltına alındı. Erdal U.'nun hastanede röntgen teknisyeni olduğu belirlendi.

Olay, çarşamba gecesi Manavgat ilçesi Bahçelievler Mahallesi'nde meydana geldi. Alkollü sürücü Erdal U. trafikte tehlike oluşturunca mahalleli otomobilin önünü kesip hareket etmesini engelledi. Erdal U., bu kişilere kendisinin savcı olduğunu, polisin hiçbir şey yapamayacağını söyleyerek hem polise hem de cumhurbaşkanına hakaret etti.

Alkollü çıktı

Erdal U., “Ben savcıyım, buraya emniyet müdürü de gelse umurumda olmaz. Ben savcıyım diyorum sen polis diyorsun, polis kim? Aracımın plakası belli, her şeyi belli, başınızı belaya sokarsınız" diyerek, vatandaşları tehdit etti. Polisin geldiğini görüp otomobiliyle uzaklaşan Erdal U.'nun bölge halkıyla tartışma anları ise cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

Otomobilin plakasından yapılan araştırmada, Erdal U.'nun Manavgat Devlet Hastanesi'nde röntgen teknisyeni olarak çalıştığı tespit edildi. Polis, aynı gece otomobili Aşağı Hisar Mahallesi'nde park halinde buldu, Erdal U. evinde gözaltına alındı. Manavgat Devlet Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirilen ve 1,17 promil alkollü olduğu belirlenen Erdal U.'nun alkollü araç kullanmak suçundan bin 339 TL idari ceza uygulandı, sürücü belgesine de 6 aylığına el konuldu.

Önce serbest bırakıldı

Polis merkezindeki işlemleri tamamlanan Erdal U., 'tehdit', 'hakaret', 'Cumhurbaşkanına hakaret' ve 'trafik güvenliğini tehlikeye sokmak' suçlarından bugün adliyeye sevk edildi. Erdal U., çıkarıldığı Sulh Ceza Hakimliği tarafından adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Manavgat Cumhuriyet Başsavcılığı'nın karara itirazı sonrası polis tarafından yeniden gözaltına alınan Erdal U., adliyeye sevk edildi.