Antalya'da korkunç cinayet! Eşini 25 yerinden bıçakladı, oğlunu arayıp haber verdi!

Antalya'nın Manavgat ilçesinde Abdüsselam Abay ile eşi Türkan Abay arasında bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. 69 yaşındaki Abdüsselam Abay, 66 yaşındaki eşini 25 bıçak darbesiyle öldürdü. Ardından oğlunu arayarak "Anneni öldürdüm" dedi.

Antalya'da korkunç cinayet! Eşini 25 yerinden bıçakladı, oğlunu arayıp haber verdi!

Antalya'nın Manavgat'ın Bahçelievler Mahallesi Çetin Emeç Caddesi'nde 4 katlı apartmanın üst katındaki dairede oturan Abdüsselam Abay ile eşi Türkan Abay, dün gece bilinmeyen nedenle tartıştı. Büyüyen tartışmada Abdüsselam Abay, eşini bıçakla öldürdü.

"ANNENİ ÖLDÜRDÜM"

Abay, bu sabah oğlu E.A.'yı arayıp, 'Anneni öldürdüm' dedi. Oğlunun ihbarı üzerine eve giden polis ekipleri, Türkan Abay'ı yatak odasında yatar vaziyette, üzeri battaniye ile örtülü buldu. Ekiplerin yaptığı incelemede Türkan Abay'ın hayatını kaybettiği tespit edildi.

Antalya'da korkunç cinayet! Eşini 25 yerinden bıçakladı, oğlunu arayıp haber verdi! - Resim : 1

 

25 BIÇAK DARBESİ

Yapılan incelemede Türkan Abay'ın sol karın ve göğüs bölgesinde 17, yüzünde 3, boynunun sol kısmı ve sol kolunda 2'şer ve köprücük kemiğinde 1 olmak üzere 25 bıçak darbesi belirlendi. Abay'ın cenazesi incelemenin ardından Antalya Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Antalya'da korkunç cinayet! Eşini 25 yerinden bıçakladı, oğlunu arayıp haber verdi! - Resim : 2

EVDE GÖZALTINA ALINDI 

Şüpheli Abdüsselam Abay Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından evde gözaltına alınırken, olayda kullanılan bıçağa ise el konuldu.

Türkan Abay'ın hayatını kaybettiğini duyan mahalledeki kadınlar apartmanın önüne geldi. Cenaze çıkarılırken kadınlar büyük üzüntü yaşadı.

Antalya'da korkunç cinayet! Eşini 25 yerinden bıçakladı, oğlunu arayıp haber verdi! - Resim : 3

Manavgat Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından olaya ilişkin başlatılan soruşturma sürüyor