Bir annenin acı feryadı! "Morgda üşür Cavit'im"

Antalya'da otomobille çarpışan motosiklet sürücüsü tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kaza yerine gelen annenin feryatları yürek dağladı. Acılı anne, "Morgda üşür Cavit'imi eve götüreyim" diyerek gözyaşı döktü.

Bir annenin acı feryadı!  "Morgda üşür Cavit'im"

Kaza, Muratpaşa ilçesi Güzeloba 1870 Sokak kanal yolunda meydana geldi. Alınan bilgiye göre, 00.30 saatlerinde otomobil ile karşı yönden gelen plakalı motosiklet çarpıştı. Çarpışmanın etkisi ile motosikletten fırlayan sürücü 22 yaşındaki Cavit Özyiğit ağır yaralandı. Yoldan geçen sürücüler durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. Sağlık ekipleri motosiklet sürücüsünü ağır yaralı olarak hastaneye kaldırdı.

"Cavit'imi eve götüreyim"

Hastanede yapılan tüm müdahaleye rağmen Cavit Özyiğit hayatını kaybetti. Olay yerine gelen yakınları ise gözyaşlarına boğuldu. Otomobil sürücüsü de hafif yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Olay yerine gelen polis ekipleri ikinci bir kaza yaşanmaması için yolda önlem alarak, araçları çekici yardımıyla otoparka çekti. Kaza yerine gelen Özyiğit'in annesi, "Cavitim morgda üşür Cavit'imi eve götüreyim" sözleri yürekleri dağladı. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.