Antwerp - Başakşehir maçında skandal olay! Antwerp taraftarı Türk bayrağına alçakça harekette bulundu! Maçtaki Türk taraftarlar büyük tepki gösterdi...

UEFA Avrupa Konferans Ligi Play-Off turu rövanş maçında Belçika'nın Antwerp takımıyla karşılaşan temsilcimiz Başakşehir, ilk maçta 1-1 berabere kaldığı rakibini, 3-1'lik skorla mağlup ederek gruplara kaldı. Maçta ise skandal bir olay yaşandı. Belçikalı bir grup taraftar alçakça bir davranışta bulunup Türk Bayrağını ateşe verdi. Bu skandal hareket karşısında Türk taraftarları Belçikalı taraftarlara büyük tepki gösterip paspas fırlattı. O anların görüntüleri sosyal medyada gündem oldu!

UEFA Avrupa Konferans Ligi Play-Off turu rövanş maçında Belçika'nın Antwerp takımıyla karşılaşan temsilcimiz Başakşehir, ilk maçta 1-1 berabere kaldığı rakibini, 3-1'lik skorla mağlup ederek gruplara kaldı.

Maçta milyonların tepkisine neden olacak bir olay yaşandı. Sosyal medyaya düşen görüntüler tepki çekti.

Görüntülerde Antwerp taraftarlarının alçakça bir davranışta bulunup tribünde Türk bayrağını yaktığı görüldü.

Paspasla saldırdılar

Yaşanan skandal olayın ardından tribünde bulunan Türk taraftarlar Belçikalı taraftarlara büyük tepki gösterdi. Üzerinde Fenerbahçe forması bulunat Türk taraftar, Belçikalı taraftara paspas fırlattı. O görüntüler sosyal medyada gündem oldu.  

İşte o anlar