Pınar Altuğ ile Yağmur Atacan 14 yılı geride bıraktı

Aralarındaki yaş farkı sık sık gündeme gelen Pınar Altuğ ile eşi Yağmur Atacan çiftinin evliliğinde 14 yıl bitti.

Pınar Altuğ ile Yağmur Atacan 14 yılı geride bıraktı

Pınar Altuğ, eşi Yağmur Atacan ile paylaşımlarıyla sık sık gündeme geliyor. Evlilikleri parmakla gösterilen çift, bazı kişilerin olumsuz yorumlarına inat mutlu hayatlarına devam ediyor. Atacan ve Altuğ çiftinin evliliğinde 14 yıl bitti.

Aralarındaki yaş farkı sık sık gündeme gelen Pınar Altuğ ile eşi Yağmur Atacan yapılan yorumlara inat oldukça mutlu bir evlilik yürütüyor.

Pınar Altuğ son olarak eşi Yağmur Atacan ile paylaştığı aşk pozu ile evliliklerinin 14. yıl dönümünü "Seninle bir ömür" notu ile kutladı. Pınar Altuğ ile eşi Yağmur Atacan'ın aşk pozuna yorum ve beğeni yağdı.

Pınar Altuğ ile Yağmur Atacan 14 yılı geride bıraktı - Resim : 2

Kendisi gibi oyuncu olan Yağmur Atacan ile 2008 yılında dünyaevine giren Pınar Altuğ, Instagram hesabını aktif olarak kullanıyor ve mutlu aile pozlarını yayınlıyor.

Ünlü çift kızları Su'yu 2009 yılında kucaklarına almıştı. Aradan geçen 14 yılda Pınar Altuğ'un neredeyse hiç yaşlanmadı.

Ekranların uzun soluklu dizisi Çocuklar Duymasın'ın Meltem'i olarak hafızalara kazınan başarılı oyuncu ve sunucu Pınar Altuğ özel hayatıyla her zaman dikkat çekiyor.