Araplar kafayı taktı! Mohamed Salah’a dünya rekoru olan teklif yaptılar! Ücreti duyanların gözleri fal taşı gibi açılıyor

Suudi Arabistan ekibi Al Ittihad, Liverpool’un Mısırlı yıldızı Mohamed Salah’a bir dünya rekoru olan 215 milyon pound teklif etti.

Araplar kafayı taktı! Mohamed Salah’a dünya rekoru olan teklif yaptılar! Ücreti duyanların gözleri fal taşı gibi açılıyor

Cristiano Ronaldo, Mane, Firmino, Merih Demiral, Ruben Neves, Ngolo Kante gibi yıldızların formasını giydiği Suudi Arabistan’a yeni yıldızların gelmesi için Suudi kulüpleri yıldız futbolculara astronomik teklifler yapmaya devam ediyor.

ASTRONOMİK TEKLİF

Son olarak Al Ittihad takımı, İngiltere Premier Lig ekibi Liverpool forması giyen Mohamed Salah’ı transfer etmek için harekete geçti. The Sun’da yer alan habere göre Arabistan ekibi, futbolcuya 215 milyon pound teklif etti.

Araplar kafayı taktı! Mohamed Salah’a dünya rekoru olan teklif yaptılar! Ücreti duyanların gözleri fal taşı gibi açılıyor - Resim : 1

BÜYÜKELÇİLİK BİLE TEKLİF EDİLDİ

Bu teklife göre futbolcu bonuslarla birlikte haftalık 2.45 milyon sterlin kazanacak. Ayrıca futbolcuya 55 bin sterlin galibiyet primi ve en az üç büyük Suudi şirketinde büyükelçilik teklif edildi.

Her firmanın kendisine 6 milyon sterlin ödemeye razı olması durumunda Salah, fazladan 18 milyon sterlin kazanmış olacak.

TEKLİF KABUL EDİLMEZSE YENİ TEKLİF YAPACAKLAR

Söz konusu teklifin kabul edilmemesi durumunda Suudi ekibinin ara transfer döneminde futbolcuyu transfer etmek için İngiliz ekibini kapısını yeni bir teklifle çalabileceği belirtildi.

31 yaşındaki Mohamed Salah, 2017 yılından bu yana formasını giydiği İngiliz ekinde çıktığı 309 maçta 188 gol attı, 81 asist yaptı.