Liverpool’un yıldızı Mohamed Salah, Arabistan’a mı gidiyor? Jurgen Klopp açıkladı!

Suudi Arabistan ekibi Al Ittihad’ın Mohamed Salah’ı transfer etmek istediği yönünde çıkan haberlere Liverpool Teknik Direktörü Jurgen Klopp’tan açıklama geldi. Klopp, “Eğer bir teklif olsaydı yanıtmız 'Hayır' olurdu” dedi.

Liverpool’un yıldızı Mohamed Salah, Arabistan’a mı gidiyor? Jurgen Klopp açıkladı!

Cristiano Ronaldo’nun Al Nassr takımına transferi sonrası Suudi Arabistan’a giden futbolcuların sayısı günden güne artıyor. Karim Benzema, Ngolo Kante, Roberto Firmino, Riyad Mahrez ve milli futbolcu Merih Demiral’ın mücadele ettiği ligde Al Ittihad takımı Mısırlı yıldız Mohamed Salah’a gözünü dikti.

Liverpool’un yıldızı Mohamed Salah, Arabistan’a mı gidiyor? Jurgen Klopp açıkladı! - Resim : 1

ASTRONOMİK TEKLİF İDDİASI

İngiliz basınında yer alan haberlerde Al İttihad’ın Salah’ı transfer etmek için girişimlerini hızlandırdığı Liverpool’a 100 milyon euro bonservis ve 3 yıllık sözleşme için 240 milyon euro teklif edeceği öne sürülmüştü.

Liverpool’un yıldızı Mohamed Salah, Arabistan’a mı gidiyor? Jurgen Klopp açıkladı! - Resim : 2

KLOPP AÇIKLADI

İngiltere Premier Lig'in 3. haftasında 27 Ağustos Pazar günü Newcastle United'a konuk olacak Liverpool'da teknik direktör Jurgen Klopp, mücadele öncesinde düzenlenen basın toplantısında Salah hakkında çıkan transfer haberlerine ilişkin konuştu.

Klopp açıklamasında, "Haberlerle ilgili konuşmak zor ama benim açımdan konuşulacak bir şey yok. Bizim için çok önemli bir oyuncu. Eğer bir teklif olsaydı yanıtmız 'Hayır' olurdu." ifadelerini kullandı.