Arda Turan'lı Eyüspor transferi açıkladı! Yıldız futbolcuyla 2.5 yıllık sözleşme imzalandı

Arda Turan’ın teknik direktörlük görevini yürüttüğü Trendyol 1.Lig ekibi Eyüpspor, Sivasspor’dan Samu Saiz’i transfer ettiğini, futbolcuyla 2.5 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı.

Arda Turan'lı Eyüspor transferi açıkladı! Yıldız futbolcuyla 2.5 yıllık sözleşme imzalandı

Transfer dönemindeki hareketlilik kaldığı yerden devam ediyor. Bu kapsamda takımlar kadrolarını güçlendirmeye devam ediyor. Arda Turan’ın teknik direktörlük görevini yürüttüğü Trendyol 1.Lig lideri Eyüpspor, Sivasspor’dan Samu Saiz’i transfer ettiğini duyurdu.

Kulüpten yapılan açıklamada, 32 yaşındaki İspanyol orta saha oyuncusu ile 2,5 yılık sözleşme imzalandığı bildirildi. Açıklamada, "Saiz'e 'hoş geldin' diyor, eflatun-sarılı formayla nice zaferler diliyoruz." denildi.

Arda Turan'lı Eyüspor transferi açıkladı! Yıldız futbolcuyla 2.5 yıllık sözleşme imzalandı - Resim : 1

EYÜPSPOR ASBAŞKANI FATİH KULAKSIZ: “ŞAMPİYONLUK YOLUNDA BİZE CİDDİ KATKI VERECEĞİNE İNANIYORUM”

Transferle ilgili görüşlerine yer verilen Eyüpspor Kulübü Asbaşkan Fatih Kulaksız, yardımlarından dolayı Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz ve yöneticilerine teşekkür ederek, "Samuel Saiz, Avrupa'da ve Türkiye Süper Ligi'nde kendisini kanıtlamış, önemli bir futbolcu. Şampiyonluk yolunda bize ciddi katkı vereceğine inanıyorum. Transferin her iki tarafa da hayırlı olmasını diliyorum." ifadelerini kullandı.

Arda Turan'lı Eyüspor transferi açıkladı! Yıldız futbolcuyla 2.5 yıllık sözleşme imzalandı - Resim : 2

SAIZ: “EYÜPSPOR CAMİASINA GELMEKTEN DOLAYI GURUR DUYUYORUM”

Saiz ise eski takımı Sivasspor'a kendisine verdiği emeklerden dolayı teşekkür ederek, "Eyüpspor camiasına gelmekten dolayı gurur duyuyorum. Buradaki hedeflerimiz büyük. Elimden gelenin en iyisini yapmaya ve bu aileye gerek saha içinde gerekse saha dışında layık olmaya çalışacağım." şeklinde görüş belirtti.

Arda Turan'lı Eyüspor transferi açıkladı! Yıldız futbolcuyla 2.5 yıllık sözleşme imzalandı - Resim : 3

Geçen sezonun devre arasında İspanya'nın Girona takımından Sivasspor'a transfer olan Saiz, kırmızı-beyazlı formayla 35 resmi müsabakada 9 kez gol sevinci yaşadı.