Arıza dizisi 14. Bölüm 2. Fragmanı izle, "Ben onu sevmekten vazgeçmiyorum..."

Show TV'nin sevilen dizisi Arıza'nın 14. bölüm 2. fragmanında; Ali Rıza'nın söylediği sözler herkesi şoke eder. Melek telefondaki kayıtları Haşmet'e verir. Halide'nin vurulması ise korku dolu anlara sahne olur.

Yönetmenliğini Recai Karagöz’ün üstlendiği, senaryosunu Ozan Aksungur’un kaleme aldığı, Arıza dizisi 14. yeni bölümüyle 13 Aralık 2020 Pazar akşamı Show TV'de olacak. 

Konusu

Kendi halinde bir hayat süren ve mert bir adam olan taksici Ali Rıza ile karanlık dünyanın güçlü patronlarından birinin kıymetli kızı Halide'nin yolları bir kahramanlık hikayesinde kesişir. Ali Rıza ile müşterisi Halide'nin karşılaşmaları her ikisinin de hayatlarını sonsuza kadar değiştirir.

Arıza Dizisi 13. Bölüm Özeti

Ali Rıza ve Halide'nin birlikte Haşmet Ağa'nın karşısına çıkması gerilimi yükseltti. Ali Rıza ile Haşmet Ağa restleşirken, Haşmet'in tehditkar sözleri Ali Rıza ile aralarındaki ilişkiyi kopma noktasına getirdi. Haşmet, Ali Rıza'yı deşifre etmek için Fuat'a gitmeye karar verince olaylar giderek büyümeye başladı.

Haşmet'in, Ali Rıza'yı deşifre edeceğini öğrenen Muzaffer, Haşmet Ağa'ya bir operasyon düzenledi. Operasyonu son anda engellemeyi başaran ise yine Ali Rıza oldu. Ali Rıza'ya karşı şüpheleri giderek artan Fuat ise cezaevinde Cabir'in kardeşini zehirleyen adamın peşine düşünce Muzaffer'in izine ulaştı.

Ancak Muzaffer, Fuat'ın bir adım önüne geçerek eski bir cezaevi müdürünü kendisinin yerine geçirdi. Melek ise kardeşi ve yeğenlerinin, Ersoylular tarafından öldürüldüğü gerçeğini öğrendi. Burak, Ali Rıza'nın işini bitirebilmek için tehlikeli oyunlarını oynamaya devam etti ve Haşmet Ağa'nın en sadık adamına tuzak kurarak Ali Rıza'yı zor durumda bırakmak istedi.

Ali Rıza ise bunu önlemek için harekete geçince Numan'ı kurduğu tuzağına düşürerek yakalamayı başardı. Tam o anlarda yaşanan beklenmedik gelişme bir anda herkesi şoke etti. Ali Rıza, finalde özel tim tarafından başına çuval geçirilerek götürüldü.