Aşk Mantık İntikam’ın Esra’sı Burcu Özberk’in dans videosu beğeni topladı!

Aşk Mantık İntikam dizisinde; İlhan Şen, Melisa Döngel ve Burak Yörük ile başrolü paylaşan Burcu Özberk son paylaşımıyla gündeme geldi. Özberk, 9 milyona yakın takipçisi bulunan instagram hesabından iddialı dans videosunu yayınladı.

Muhteşem Yüzyıl dizisiyle adını duyuran Burcu Özberk; Güneşin Kızları, Badem Şekeri, Direniş Karatay ve Afili Aşk dizilerinde de rol aldı. Ünlü oyuncu şimdilerde Aşk Mantık İntikam dizisinde İlhan Şen ile başrolü paylaşıyor.

Aşk Mantık İntikam’ın Esra’sı Burcu Özberk’in dans videosu beğeni topladı! - Resim : 1

Aşk Mantık İntikam’ın Esra’sı instagram paylaşımlarıyla gündeme geliyor. Ünlü oyuncu, 8.6 milyon takipçisinin bulunduğu instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla da takipçilerini büyülüyor.

 Aşk Mantık İntikam’ın Esra’sı Burcu Özberk’in dans videosu beğeni topladı! - Resim : 2

BURCU ÖZBERK’TEN DANS VİDEOSU

Aşk Mantık İntikam’ın Esra’sı Burcu Özberk son paylaşımıyla gündeme geldi. 8,6 milyon takipçili instagram hesabında en son paylaştığı dans videosu yine sosyal medyada gündem oldu. Dansçı ve kareograf Çisil Sıkı ile birlikte yaptığı dansın videosunu paylaşan Burcu Özberk takipçilerinden tam not aldı.

Aşk Mantık İntikam’ın Esra’sı Burcu Özberk’in dans videosu beğeni topladı! - Resim : 3

Ünlü oyuncu dans videosuna, ‘Biz de akıma katılmayalım mı?’ notunu düştü. Ünlü oyuncunun iddialı dans videosu kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı. Bazı takipçileri ise, ‘Ben de bu enerjiden istiyorum!’, 'Videonun girişi var çıkışı yok 😍😍😍🔥' şeklinde yorumklarda bulundu.