Arka Sokaklar 559. bölüm izle

Arka Sokaklar dizisinin 559. bölümü Kanal D ekranlarında yayınlandı. 2 Ekim 2020 tarihinde yayınlanan bölüm tek parça olarak internete yüklendi. İşte Arka Sokaklar'ın 559. bölümünü izleyebileceğiniz link.

Arka Sokaklar 559. bölüm izle

Arka Sokaklar 559. Bölümde neler olacak?

Mesut ve Selin mutluluğa adım attıkları sırada Tunç hastanede zor anlar yaşıyor!

Uyuşturucu baronu Özcan Şanver, saklandığı yerin adresini bilen genç kızı ortadan kaldırmak için kızın babasını kullanır. Adam öz kızı olmayan genci öldürmek için hastaneye gider. Tunç, sosyal hizmetler görevlisi olarak bu kız ile ilgili dosya açtığından onu hastanede ziyaret eder. Genç kız Özcan'ın adamları tarafından hızlı giden arabadan atılarak öldürülmeye çalışılmıştı. Kızın üvey babası hastane odasında genç kızı yastıkla boğmak istediği sırada Tunç içeri girer. Adam Tunç'u görünce silahına davranır. Boğuşma esnasında silah patlar.

Bu sırada Selin ve Mesut, en güzel günleri olan nikahlarındadır. Tüm sevenleri de yanlarındadır. Tunç'un durumundan habersiz olarak tören alanında gelen misafirlerle ilgilenmektedirler.

Arka Sokaklar 558. bölümde ne olmuştu?

Arka Sokaklar'ın 558. Bölümde ekip, Özcan Şanver isimli uyuşturucu çetesi patronunu yakalamaya çalışıyor!

Uyuşturucu çetesi Özcan'ı yakalamak isteyen Rıza Baba, Mesut'u "Beyto" ismiyle gizli göreve yollar. Özcan, uyuşturucu bölgesinde Beyto isimli kişinin iş yaptığını öğrenince hedefine Mesut'u koyar. Mesut'un "Beyto" olarak konumlandığı mekana Özcan'ın adamları baskın düzenler. Bombalarla saldırdıkları mekanda şans eseri ölüm yaşanmazken, Özcan yeni bir bilgiye ulaşır. Adamlarından Beyto'nun, Mesut olduğunu öğrenir. Onu arayarak ekibi de dahil ederek tehdit eder. Rıza Baba ve ekip bu tehdit üzerine yeni delillerin peşine düşerek Özcan'ı yakalamak için harekete geçerler. Bu sırada Özcan, ahlaksızca davrandığı bir olay ile Mesut'un hedefine girer.

ARKA SOKAKLAR 559. BÖLÜM İZLE

Arka Sokaklar dizisinin 559. bölümünü izleyebileceğiniz link