Arka Sokaklar dizisi 567. Bölüm 2. Fragmanı yayınlandı

Kanal D'nin yıllara meydan okuyan dizisi Arka Sokaklar'ın 567. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Yeni bölümde, Hüsnü ve Esra'nın aileleri tanışıyor. Bahar komiser ekipten ayrılmaya karar veriyor.

Kanal D'nin fenomen dizisi Arka Sokaklar 15. sezonu ile ekranlarda boy gösteriyor. Rıza Babası, Komiser Mesut'u, Hüsnü Çoban'ı Tekin'i, Zeliha'sı, Ali'si ile yıllardır evimize konuk olan efsane dizi her Cuma akşamı takipçilerine komedi, aksiyon ve macera ile harmanlanmış bölümler sunuyor.

 Arka Sokaklar dizisi 566. Bölüm Özeti

Servan ve adamları Rıza Baba’nın evini kundaklayıp, evin etrafını sararak herkesi canlı canlı yakmaya kalkar. Engin önderliğinde tüm ekip yanan evde toplanırlar. Bir grup Servan ve adamlarıyla çatışırken, bir grupta içeridekileri yangından kurtarmaya çalışır. Ekibin kalesi olan Rıza Baba’nın evi de artık bir kül yığınıdır. Rıza’nın şu an için tek arzusu Servan’ın canlı olarak yakalanmasıdır. Bu yangın Tunç’u çok daha fazla etkilemiştir. Evde paranoya geliştiren Tunç, Mesut’u silahla karşılar. Artık kaçarı yoktur Mesut, Tunç’u psikiyatriste götürür. Yangın olayı ile birlikte bebek haberini alan Engin şoktadır. Başak’a da sevincini, mutluluğunu yansıtamamış olmanın üzüntüsünü yaşar. Selin ve Bahar’ın yardımıyla Başak için sürpriz bir evlilik teklifi organize eder. Esra’nın doğum günüdür. Hüsnü’de bunu öğrenir. Planı çiçek alıp kıza götürmektir. Ama her çiçekçiye gidişinde birine yakalanır.