Arka Sokaklar dizisi 572. Bölüm Fragmanı yayınlandı!

Kanal D'nin efsaneleşen yapımlarından, Arka Sokaklar dizisinin 572. Bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölümde ekip Mesut'u bulmak için elinden geleni yapar. Artık umutları tükenmeye başlamıştır. Peki ekip için zor zamanlar son bulacak mı? İşte Arka Sokaklar dizisinin yeni bölüm fragmanı:

Arka Sokaklar dizisi yeni bölümüyle 8 Ocak Cuma akşamı saat 20.00'de Kanal D'de!

 Arka Sokaklar Dizisi 571. Bölüm Özeti

Ekip Mesut'u, Servan'ın elinden kurtarmak için Karaçamlı kırsalına gidiyor!

Ekip, Karaçamlı kırsalında teröristleri izleyen İnsansız Hava Aracının (İHA) çektiği görüntüleri izlemektedir. Görüntülerde Mesut'un içinde olduğu minibüs teröristlerce havaya uçurulur. Rıza Baba hemen harekete geçerek Hüsnü, Selin, Ali ve Cemal'i Karaçamlı'daki özel harekat karakoluna gönderir.

Karaçamlı'ya giden ekibimiz Mesut'un bombalı eylemden kurtulduğunu ve Servan'ın eline geçtiğini öğrenir. Servan ise, Mesut'u eline geçirdiğinden dolayı mutludur. Rıza Baba ve ekibinin kendisine düzenlediği başarılı operasyonların intikamını Mesut ile gidermeye başlar. Ona işkence ederek videoyu ekibimize yollar. Bu görüntüler ekibimizi biraz olsun umutsuzluğa sürüklese de, ele geçirdikleri teröristler sayesinde giderek Mesut'a, dolaylı olarak da Servan'a ulaşacaklarını bilmekten dolayı şevk içindedir