Arka Sokaklar 581. Bölüm full izle

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Arka Sokaklar 581. Bölümü yayınlandı. Arka Sokaklar yeni bölümde; Medar, ekibimizle girdiği çatışmada yanlışlıkla sevdiği kızı öldürmüştür ve ekibi pusuya düşürür. İşte 12 Mart 2021 tarihinde yayınlanan Arka Sokaklar 581. Bölüm…

Arka Sokaklar 581. Bölüm full izle

İzleyiciler tarafından 2009 tarihinden beri sevilerek izlenen Arka Sokaklar dizisi 581.bölümü yayınlandı. Arka Sokaklar yeni bölümde; Medar, ekibimizle girdiği çatışmada yanlışlıkla sevdiği kızı öldürmüştür. Bu yüzden ekibe karşı olan nefret duyguları had safhaya ulaşır. Bunun acısını çıkarmaya yemin eden Medar, ekibe kuracağı kötü planı yapar. Bu sırada Rıza Baba, istemeye istemeye Mesut'u bu işin başına koyar. Medar'ın peşine düşecek olan Mesut'un kendini kaybetmesinden korkmaktadır. Engin Müdür, Rıza Babaya bu konuda güvence verir. Yıllarca sınırda teröristlerin izini bulmakta başarı gösteren Mesut'un, Medar'ı bulmakta da aynı başarıyı göstereceğinden emindir. Medar da boş durmaz. Hain planını devreye sokar. Kontrol noktasındaki polisleri peşine takarak pusu kurduğu araziye gelir. Ekip, Medar'ın izini bulduğunu düşünerek pusu kurulan alana gelir. Büyük bir çatışma başlar. İşte Arka Sokaklar dizisinin 12 Mart 2021 tarihinde yayınlanan 581. bölüm tek parça linki…

Arka Sokaklar 580. Bölümde ne olmuştu?

Mesut, çatışma seslerinin olduğu yere gittiğinde korkunç manzarayla karşılaşır. İstihbaratçı Ekrem ölmüştür ve Cemal ağır yaralı olarak yerde yatmaktadır. Cemal, ambulansla hastaneye kaldırılarak ameliyata alınır. Cemal'in durumu ciddidir. Rıza Baba, Reşat Hocadan Cemal'in ameliyatına girmesini ister. Reşat Hoca, ekibin yarısını ölümlerden döndürmüş başarılı bir doktordur. Ameliyat sırasında komplikasyonlar oluşur ve Cemal'in kalbi durur.

Bu sırada ekip Medar'ın peşine düşmüştür. Medar, çatışmada ölen teröristin eşi ve kızına yardım yaptığı sırada gelişen olaylar ekibin dikkatini çeker. Genç kız yaşlı bir adamla evlendirilmek ister. Medar, adamın örgüte yaptığı yardımlardan dolayı kız ile evlenmesine razı olur; fakat kız, adam ile evlenmek istemez. Medar da bu kızdan hoşlandığından bir plan yapar. Kız gerdek gecesi Medar'ın verdiği silahla adamı vurur. Medar, kaçak duruma düşen kıza ve kendisine sahte pasaport düzenletir. Ekip pasaportların düzenlendiği matbaadan aldıkları bilgilerle Medar'ın planını çözer. Kurdukları pusuya Medar ve kız düşer. Çıkan çatışmada kız ölür, Mesut vurulur.

Arka Sokaklar 581. Bölüm izle

Arka Sokaklar 581. Bölüm tek parça olarak izleyebileceğiniz link.

Arka Sokaklar dizisinin konusu nedir?  

Yüzyıllara meydan okuyan, büyülü, kocaman bir şehir; İstanbul. Ve bu şehrin her sokağını, herkes için daha güzel, daha ‘yaşanır’ bir yer yapmak uğruna her türlü kötülüğe ve sıkıntıya meydan okuyan yürekli polislerimiz.
İstanbul Polis Teşkilatı Asayiş Şube’de görev yapan ‘sivil’ bir ekip, minibüsleriyle bu metropolün sokaklarını arşınlamakta ve karşılarına çıkan her türlü kanunsuzlukla savaşmaktadırlar. Polislerimiz, görevleri sırasında, değişik ve çeşitli insan hikayeleriyle sürekli karşılaşmaktadır. Zaman zaman gülümseten, zaman zaman da iç burkan bu hikayelere; meslek yıllarının tecrübesi ve ‘babalığıyla’ yaklaşan, ekibin diğer genç üyelerine de yol gösteren Baş komiser Rıza Baba olur. Rıza Baba; genç, enerjik ve yakışıklı komiser Murat’a, ekibe yeni katılan çiçeği burnunda polis memuru Zeynep’e, hayatla ve kendisiyle yaşadığı problemler yüzünden kimi zaman kontrolden çıkabilen Mesut’a ve kalabalık ailesiyle İstanbul’da geçim derdine düşmüş saf-temiz yürekli Hüsnü’ye; kısacası tüm ekibe, hem mesleğe hem de hayata dair pek çok şeyi öğretecek, unutulanları hatırlatacaktır.
Kısacası, polislerimizin ve ailelerinin hayatları ile İstanbul sokaklarının serüveni iç içe geçecek, kahramanlarımız; sevinçte, kederde, aşkta ve yalnızlıkta her zaman birbirlerinin yanında olacaklar. İçlerinden biri tökezlediğinde hep birlikte ona destek olup ayağa kaldıracaklar. Bazen aynı mutluluğa kadeh kaldıracak, bazen de aynı gözyaşını paylaşacaklar. ‘Birliktelik ruhu’ ve ‘mücadele azmiyle’, hem kendi hayatlarında hem de şehir-i İstanbul’da yollarını bulmaya çalışacaklar.

Arka Sokaklar dizisi oyuncuları kimdir?

  • Rıza Soylu – Zafer Ergin
  • Mesut Güneri – Şevket Çoruh
  • Hüsnü Çoban – Özgür Ozan
  • Ali Akdoğan – Alp Korkmaz
  • Hakan Çınar – Ozan Çobanoğlu
  • Selin Demirci – Oya Okar
  • Bahar Ayan – Merve Oflaz
  • Cemal Şahin – Yiğitcan Ergin
  • Ezgi Vural – Ela Yörüklü