Arka Sokaklar 598. Bölüm full izle! Arka Sokaklar son bölüm tek parça izle! Arka Sokaklar yeni bölüm izle

Arka Sokaklar 598. Bölümü Kanal D ekranlarında yayınlandı. Şevket Çoruh, Zafer Ergin, Yüsra Geyik, Onur Bay gibi başarılı oyuncuların yer aldığı Arka Sokaklar son bölüm tek parça olarak internete yüklendi. İşte, 8 Ekim 2021 tarihinde yayınlanan Arka Sokaklar 598.Bölüm…

Arka Sokaklar 598. Bölüm full izle! Arka Sokaklar son bölüm tek parça izle! Arka Sokaklar yeni bölüm izle

Arka Sokaklardizisinin 598.Bölümü tek parça olarak yayınlandı. Arka Sokaklar 598.Bölümde: Ekibimiz Bora’yı yakalamak için sıkı bir takip başlatır. Harun bir yandan kardeşi Bora’nın teslim olmasını isterken, diğer yandan işlediği suçu temizleme peşindedir. Harun, Bora’nın yakalanan adamlarını ortadan kaldırmak için insan kaçakçılığı yapan Rıdvan’a talimat verir. Rıdvan bu işi, kaçak yollar ile ülkemize gelen eski asker Hamit ile çözmek ister. Bora, saklandığı yerden Sude’yi takip etmeye devam eder. İşte Arka Sokaklar dizisinin 598.bölüm tek parça linki…

Arka Sokaklar 598. Bölüm full izle! Arka Sokaklar son bölüm tek parça izle! Arka Sokaklar yeni bölüm izle - Resim : 1

Arka Sokaklar 597. Bölümde ne oldu?

Arka Sokaklar 597. Bölümde; Burak’ın ifadesi ile uyuşturucu şebekesi takibe alınır. Dağıtımı yapan Bartu’nun villasına baskın yapılır ve Bartu tutuklanır. Uyuşturucu işinden haberi olmayan ev çalışanı bahçıvan Selim, Hakan tarafından kovalanırken terastan düşüp ağır yaralanır.  Bahçıvanın ölümü, Hakan üzerinde büyük travma yaratır, vicdanın etkisiyle Hakan kendisini bir aile dramının içinde bulur. Bartu’nun patronları Vildan ve Kerim Aslan, Burak’ın peşine düşer.

Arka Sokaklar 598. Bölüm full izle! Arka Sokaklar son bölüm tek parça izle! Arka Sokaklar yeni bölüm izle - Resim : 2

Burak, Vildan’ın adamları tarafından kaçırılır. Kerim Aslan aynı zamanda Aslı ve Burak’ın babası polis memuru Özkan’ı şehit eden kişidir. Hakan, bahçıvan Selim’e olanlar nedeni ile kendini suçlar. Bu yüzden Selim’in eşi Leyla ve kızı Suna’ya yardımcı olmak ister. Maddi olarak zor durumda olan Leyla, Hakan’ın yardımını kabul etmez. Leyla’ya ilgisi olan Nazif durumu fırsat bilerek ortaya çıkar, Leyla’ya iş teklif eder.

Arka Sokaklar 598. Bölüm full izle! Arka Sokaklar son bölüm tek parça izle! Arka Sokaklar yeni bölüm izle - Resim : 3

18 yaşında Esma adında bir kız, apartmanın çatı katından düşerek ölür. İhbarı alan ekibimiz olay yerine varır. Araştırma sonucu Esma’nın nişanlısı Hasan’dan yeni ayrıldığı öğrenilir. Sorguya alınmak istenen Hasan kaçar. Zengin çocuğu Bora, uyuşturucu etkisiyle tehlikeli şekilde araba kullanmaktadır. Cemal ve Ezgi aracın peşine düşer. Bora yanında bulunan kız arkadaşı Sude’yi araçtan indirip şiddet uygularken Cemal ve Ezgi tarafından yakalanır. Cemal, gelen telsiz çağrısı ile başına geleceklerden habersiz, metruk bir binaya tek başına gider. 

Arka Sokaklar 598. Bölüm full izle! Arka Sokaklar son bölüm tek parça izle! Arka Sokaklar yeni bölüm izle - Resim : 4

Arka Sokaklar 598.Bölüm izle

Arka Sokaklar 598.Bölüm tek parça olarak izleyebileceğiniz link.

Arka Sokaklar dizisinin konusu nedir?

Arka Sokaklardizisinin konusu karşımıza şöyle çıkıyor:

İstanbul Polis Teşkilatı Asayiş Şube’de görev yapan ‘sivil’ bir ekip, minibüsleriyle bu metropolün sokaklarını arşınlamakta ve karşılarına çıkan her türlü kanunsuzlukla savaşmaktadırlar. Polislerimiz, görevleri sırasında, değişik ve çeşitli insan hikayeleriyle sürekli karşılaşmaktadır. Zaman zaman gülümseten, zaman zaman da iç burkan bu hikayelere; meslek yıllarının tecrübesi ve ‘babalığıyla’ yaklaşan, ekibin diğer genç üyelerine de yol gösteren Rıza Baba olur. Rıza Baba;  ekibe, hem mesleğe hem de hayata dair pek çok şeyi öğretecek, unutulanları hatırlatacaktır.

Arka Sokaklar 598. Bölüm full izle! Arka Sokaklar son bölüm tek parça izle! Arka Sokaklar yeni bölüm izle - Resim : 6

Arka Sokaklar dizisi oyuncuları kimdir?

  • Zafer Ergin- Rıza Soylu
  • Şevket Çoruh-Mesut Güneri
  • Özgür Ozan-Hüsnü Çoban
  • Ozan Çobanoğlu-Hakan Çınar
  • Oya Okar-Selin Demirci
  • Yiğitcan Ergin-Cemal Şahin
  • Ela Yörüklü-Ezgi Vural