Arka Sokaklar bu akşam var mı? Arka Sokaklar 610. bölüm bugün var mı? Arka Sokaklar yeni bölüm ne zaman?

Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan'ın başrolünü paylaştığı Arka Sokaklar yeni bölümün bu akşam yayınlanıp yayınlanmayacağı merak ediliyor. Arka Sokaklar bu akşam var mı? Kanal D'nin sevilen dizisi merakla araştırılıyor. Peki, Arka Sokaklar 610. bölüm bugün var mı?

Arka Sokaklar bu akşam var mı? Arka Sokaklar 610. bölüm bugün var mı? Arka Sokaklar yeni bölüm ne zaman?

Diziseverler, Kanal D'nin yıllardır ekranlarında yer verdiği Arka Sokaklar dizisinin yeni bölümünün bugün yayınlanıp yayınlanmayacağını merak ediyor. Kullanıcılar, "Arka Sokaklar bu akşam var mı?" gibi aramalar yapıyor. Herkes başrollerini Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan'ın paylaştığı polisiye dizisinin yeni bölümünü heyecanla bekliyor. Peki, Arka Sokaklar 610. bölüm bugün var mı? 7 Ocak 2022 Cuma günü yani bugün en çok aratılan "Arka Sokaklar yeni bölüm ne zaman?" sorusunu sizler için yanıtladık...

Arka Sokaklar bu akşam var mı?

Her hafta Cuma günleri saat 20:00'de Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşan Arka Sokaklar dizisi kaldığı yerden tüm hızıyla devam ediyor. 610. bölümü ile ekranlarda yer alması beklenen dizinin bugün yayınlanıp yayınlanmayacağını herkes merak ediyor. Arka Sokaklar 109. bölümde; 

Rıza babanın istifa haberi herkesi derinden üzer. Ekibimiz ne yapacağını bilemez haldedir. Rıza baba geri adım atmamakta kararlıdır. Bakanlıktan gelen bir müfettiş emniyeti ziyaret eder. Engin komisere danışacağı önemli bir konu vardır.

Arka Sokaklar 609. bölüm tek parça olarak izleyebileceğiniz link...

 Mesut’un tutuklanma haberi ekibimizin gündemini değiştirir. Mesut’un sorgusuna Savcı Cahit Toprak girecektir. Savcı, ekibimize Mesut’u aklayacak delilleri bulmaları için 24 saat süre tanır; fakat, bu hiç kolay olmayacaktır. Çünkü John, Victoria ve İdil’in planları henüz bitmemiştir.

Hakan ve Arda, eski bir muhbirleri olan Cevdet’i ziyaret edip her şeyin yolunda olup olmadığını kontrol eder. Ertesi gün mahallenin iki esnafı vahşice öldürülür. Bu iki adamın arasındaki bağlantıyı çözmeye çalışan ekibimiz muhbirleri Cevdet’i sorgulayınca yeni bilgiler gün ışığına çıkar.

Arka Sokaklar bu akşam var mı? Arka Sokaklar 610. bölüm bugün var mı? Arka Sokaklar yeni bölüm ne zaman? - Resim : 2

Arka Sokaklar 610. bölüm bugün var mı?

Arka Sokaklar 610. yeni bölüm bu akşam yayınlanmayacak. Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan'ın başrolünü paylaştığı Kanal D'nin sevilen dizisi Arka Sokaklar 610. bölüm 14 Ocak'ta ekranlarda olacak.