Arka Sokaklar dizisi 571. Bölüm 2. Fragmanı izle!

Kanal D'nin efsaneleşen yapımlarından, Arka Sokaklar dizisinin 571. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Mesut'un içinde olduğu minibüs teröristlerce havaya uçuruluyor! Servan, Mesut'un  içlerine sızdığını öğrendikten sonra hamlesini yapar.

Mesut'un da içinde olduğu minibüsü havaya uçurur. İstanbul'daki ekip arkadaşlarına da patlama anına dair videoyu gönderir. Bu görüntüleri izleyen ekibimiz büyük yıkım yaşar. Özellikle Mesut'un oğlu Tunç ve Selin, izledikleri görüntülerden sonra acı bir burukluk yaşarlar. İzledikleri görüntülere inanmak istemezler. Mazlum'un işlettiği Gazinin Yeri'ne şehitliğini taçlandırmak için Türk bayrağı asılır. Mazlum'un, Mesut'un arkasından okuduğu şiir ise, herkesi derinden etkiler.

Arka Sokaklar dizisi 571. Yeni bölümüyle 25 Aralık Cuma akşamı saat 20.00'de Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşacak.

Arka Sokaklar Dizisi 570. Bölüm Özeti

Mesut, militan ekibinin arasına sızar ve Servan’ın peşine düşer. Rıza Baba’nın Mesut’a içten olan kızgınlığı gittikçe artar. Ekibe Mesut’un kendi tercihine karışmamalarını söylese de gizlice takip etmeyi sürdürür. Ethem Hakan'ın arabasına takip cihazı yerleştirir. Notu bulan Hakan çılgına döner ve Ceren’e hesap sormaya gider, Bahar da peşinden gider. Ethem ve adamları eve saldırı düzenler, Bahar vurulur ve hastaneye kaldırılır.

Dizide, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'nde özel bir ekipte görev yapan polislerin aile yaşamları ve İstanbul sokaklarındaki maceraları anlatılmaktadır. Ekip, görevleri sırasında değişik ve çeşitli insan hikâyeleriyle sürekli karşılaşmaktadır. Zaman zaman gülümseten, zaman zaman da iç burkan bu hikâyelere, meslek yıllarının tecrübesi ve babalığıyla yaklaşan, ekibin diğer genç üyelerine de yol gösteren Emniyet Müdürü Rıza Baba olur.