Arkadaşlarının ölümüne dayanamadılar. Haberi alır almaz sürü halinde intikam almaya gittiler. Birden onlarcası saldırıya geçti. Siz siz olun onların arkadaşlarını öldürmeyin

Arılar genellikle kendilerini güvende hissettikleri sürece kimseye saldırmaz ve can yakmazlar fakat bu kayda geçen arıların derdi bambaşka. Doğada arkadaşları eşek arısı tarafından öldürülen bal arıları bu ölüme dayanamadı. Haberi alır almaz sürü halinde intikam almaya giden arılar birden eşek arısına saldırmaya başladı. Videoyu izleyen herkes “siz siz olun onların arkadaşlarını öldürmeyin” ifadelerini kullandı.

Arılar insanların yaptığı bazı hareketleri tehdit olarak algıladıkları için kendilerini savunmak maksadıyla, sokma eylemini gerçekleştirirler fakat bu defa kayda geçen arıların derdi bambaşka.

SÜRÜ HALİNDE SALDIRIYA GEÇTİLER. SİZ SİZ OLUN ÖLDÜRMEYİN

Doğada arkadaşları eşek arısı tarafından öldürülen bal arıları bu ölüme dayanamadı. Haberi alır almaz sürü halinde intikam almaya giden arılar birden eşek arısına saldırmaya başladı. Videoyu izleyen herkes “siz siz olun onların arkadaşlarını öldürmeyin” ifadelerini kullandı.