Arkanıza bakmadan kaçın! Aşk acısı çekmek istemiyorsanız bu burçlardan uzak durun...

Bir ilişkiye başlamadan önce karşı tarafın hangi burç olduğunu merak ederiz. Karşı tarafın burcunu öğrendiğimizde, kişiyi tanımak için burç özeliklerine bakıyoruz. İlişki yaşayacağımız kişinin özelliklerini, olaylara vereceği tavırları önceden kestirebilmek için burç yorumları vazgeçilmezimiz oluyor. Astrologlar uyardı, bu burçlar ilişkinizde sizi perişan edecek. İşte, asla sevgili olmamanız gereken burçlar...

Arkanıza bakmadan kaçın! Aşk acısı çekmek istemiyorsanız bu burçlardan uzak durun...

İnsan karakteri ve kaderi üzerine etkenlerinin olduğuna inanılan astroloji, birçok insan tarafından yakından takip ediliyor. İnsanların karakterlerinde büyük rol oynadığına inanılan burçlar, zaman zaman yanıltabiliyor. Her ne kadar bilimsel gerçekliğe sahip olmasada, bu sözde bilim ikili ilişkilerde oldukça merak ediliyor. 

ARKANIZA BAKMADAN KAÇIN!

Aşk yaşadığınız burçlara dikkat edin. Astrologlar, aşk yaşadığınızda size cehennemi yaşatacak burçları söyledi. Bu burçlar ilişkinizde, sizinle aynı karakterde olmayabilir. İşte, aşk acısı çekmek istemeyenlerin dikkatine...

Arkanıza bakmadan kaçın! Aşk acısı çekmek istemiyorsanız bu burçlardan uzak durun... - Resim : 2YAY BURCU

Evlenmek isteyenler bu burçtan koşarak uzaklaşın. Rahatlığıyla bilinen yay burcu, evlilik ve beraber yaşamayı asla istemez ve düşünmez. Kendi düzenlerine ayak uydurmayanları asla önemsemezler. Ya onun düzenine ayak uyduracaksınız ya da bu aşktan vazgeçeceksiniz.

Arkanıza bakmadan kaçın! Aşk acısı çekmek istemiyorsanız bu burçlardan uzak durun... - Resim : 3İKİZLER BURCU

İş ilişkiye geldiğinde ikizler burcu biraz korkutucu olabiliyor. Hele evlilik hazırlığı yapmaya başladıysanız, vay halinize! İlişki içinde düşük enerjiye sahip olan ikizler burcu, sürekli tükenmişlik sendromu yaşarlar. İkizler burcu ilişkilerinde yatıp, hizmet görmek ister.

Arkanıza bakmadan kaçın! Aşk acısı çekmek istemiyorsanız bu burçlardan uzak durun... - Resim : 4ASLAN BURCU

Tam bir ilgi manyağı olan aslan burcu, zaman zaman yorucu bir insana dönüşebilir. İlişki içine girince bencil bir kişiliğe bürünen aslanlar, sürekli kendi istediklerinin yapılmasını isterler. Hayatın kendileri etrafında döndüğüne inanırlar. Bir ortama girdiklerinde tüm ilgilin üzerlerinde olması onları tatmin eder.

Arkanıza bakmadan kaçın! Aşk acısı çekmek istemiyorsanız bu burçlardan uzak durun... - Resim : 5KOÇ BURCU

Koç burcuyla ilişki yaşamayı düşünüyorsanız önceden sinirlerinizi aldırmanız gerekebilir. Heyecanlı yapılarının ardında karanlık bir taraf vardır. Ani öfke patlamaları yaşayan koç burcu ile kendinizi bir anda büyük bir kaosun içinde bulabilirsiniz. Unutmadan söyleyeyim, bu burçların en kötü huyu da, kavga sonrasından sizden soğuduysa, Roma'yı da yaksanız aranız asla ısınmaz.