Armağan Çağlayan'dan tv100'e özel açıklamalar: Kanser olduğumda şifacılardan mailler aldım

Ünlü televizyoncu Armağan Çağlayan, tv100'de yayınlanan Az Önce Konuştum programında Candaş Tolga Işık'ın sorularını yanıtladı. "Bilimsel olmayan hiçbir şey yaptırmadım" diyen Çağlayan, "Ben kanser olduğumda bana gelen maillere inanamazsın." diye konuştu.

tv100'de yayınlanan Az Önce Konuştum programının bu haftaki konuğu ünlü televizyoncu Armağan Çağlayan oldu. Armağan Çağlayan, Candaş Tolga Işık'ın sorularını yanıtladı.

Armağan Çağlayan'ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

"SEÇİM SONUÇLARI ŞAŞIRTICIYDI"

"Seçim sonuçları şaşırtıcıydı. Herkes şaşırdı, bir tek ben şaşırmadım.

Devlet Tiyatroları Genel Müdürünün Tamer Karadağlı olmasına ne diyorsun?

Adam tiyatrocu zaten işi o. Üstelik mezun olana kadar yüzlerce oyun okumuştur bence kötü bir seçim değil. Hiç tiyatrocu olmayan birinin gelmesindense, Karadağlı'nın olması şahane bir şey bence.

"ENGİN ÖZKOÇ'UN HAYATINI İLGİNÇ BULDUM"

Seçim döneminde siyasetçilerle çok röportaj yaptın, siyasetçilerin hayatı ilginç mi sence?

Bence ilginç. Bugüne kadar beni en çok şaşırtan Engin Özkoç oldu. Adam mesela Sakarya’da stadyumda köfte ekmek satıyormuş, çok güzel bir hayat hikayesi anlattı.

"KILIÇDAROĞLU BİR GÜN AKTİF SİYASETE DÖNMEK İSTİYOR"

Kılıçdaroğlu’nun kariyerinin geldiği noktada en son artık genel başkanlığı bırakıp Ankara’da ofiste Twitter üzerinden yaptığı siyasete ne diyorsun?

Niye böyle bir tercih yaptığını anlamakta güçlük çekiyorum. Dışarıdan baktığımda kendisini Abdullah Gül gibi bir yerde konumlamasını tercih ederdim ama kendi tercihi. Anladığım kadarıyla bir gün aktif siyasete dönmek istiyor.

"YOUTUBE ESKİ 30 YAŞ ÜSTÜ SOLCU MEZARLIĞI"

Youtube hakkında çok yanlış bilinen şeyler var mesela ben YouTube’a girecekken hep tereddüt ediyordum gençlik yeri orası gençler beni ne yapacak diye meğer öyle değilmiş. Youtube eski 30 yaş üstü solcu mezarlığı.

"İNCİ TANELERİNİ SEYREDİYORUM"

Bir sıralama yap desem en sevdiğin dizi hangisi?

Şu anda İnci Taneleri seyrediyorum ama 3 haftadır hiçbir şey olmuyor çok uzatıyorlar rica etsem biraz akıcı yazabilir miyiz bunu?

"EĞLENCE PROGRAMI YOKLUĞU VAR"

Ciddi biçimde eğlence programı yokluğu var. Arada bazen gelip benim videoların altına yazıyorlar. 'Sen de bu yarışmacıya bilmem ne demişsin' diye. 20 yıl önceki video, yeni seyretmiş.

"KANSER OLDUĞUMDA ŞİFACILARDAN MAİLLER ALDIM"

Ben kanser olduğumda bana gelen maillere inanamazsın. Ben bilimsel olmayan hiçbir şey yaptırmadım hayatımda. Şimdi asıl şeyler var onları gördün mü sen ‘777 yaz yoruma aldım kabul ettim yaz çok paran olacak’ diyor onun altında belki 15 bin tane 777 aldım kabul ettim yazıyor."