"Çok acı çektim" diyen şarkıcı Yeliz Özcan Deniz ile aşk yaşadığını itiraf etti!

Armağan Çağlayan’ın YouTube’daki ‘Dur Bi Dinle’ programına konuk olan şarkıcı Yeliz, Özcan Deniz ile aşk yaşadıklarını itiraf etti

"Çok acı çektim" diyen şarkıcı Yeliz Özcan Deniz ile aşk yaşadığını itiraf etti!

Şarkıcı Yeliz, katıldığı programda hakkında bilinmeyenleri anlattı. İtalyan Lisesi'nden arkadaşı Nilüfer'in desteği ile müzik hayatına başladığını söyleyen şarkıcı, evliliklerinde gördüğü şiddeti anlattı. Yeliz, Özcan Deniz ile yaşadığı aşk hakkında ise bomba itiraflarda bulundu.

Yeliz, Armağan Çağlayan’ın YouTube’daki ‘Dur Bi Dinle’ programına konuk oldu. Yeliz, müzik kariyerinden, özel hayatına dair birçok konu hakkında samimi açıklamalarda bulundu.

“Kadına şiddetin en yükseğini yaşadım, çok ağır bedeller ödedim ”

(Eski okul arkadaşı Ufuk Deveci ile evliliği hakkında) Keşke şimdiki aklım olsaydı. Çok ağır bedeller ödedim. Kadına şiddetin en yükseğini yaşadım. Psikolojik ve fiziksel olarak çok bedeller ödedim. Kendisi normal değil ve yasaklı madde kullanıyordu o zamanlar. Beni bulaştıramadılar.

 - İki evlilik yaptım, ikisi de öyleydi. Şiddet ve işkence gördüm. Şahane bir ailem vardı, bana destek oldular. Anne ve babamın evini kurşunladı. Çalışamamayım diye her şeyimi elimden aldı. Baskı yaptı, iş vermediler bana… Köpeğime bile yemek alamıyordum. Evden dışarı çıkamıyordum. Bu 6,5 senede çok şeyler oldu.

-  Anne-baba lafı dinlemedim. Psikolojik tedavi gördüm. Polise ihbar ettim ve yakalattım, hapse girdi. Boşandıktan sonra da sokağa çıkamaz oldum.

- İkinci evliliğimde hamile kaldım. Fakat şiddetten dolayı düştü. Şiddet gördüğüm için bebek sahibi olamadım. Yine şiddet gördüm ve darp raporu aldım. O beraberliğim 1,5 yıl kadar sürdü. O da rahmetli oldu.

"Özcan Deniz ile 12 gün evden çıkmadık"

- Çok aşık oldum. 12 gün evden çıkmadık. Özcan Deniz yeni piyasaya çıkıyordu, şimdiki gibi rahat değildi. Rahmetli Hilmi Topaloğlu da onay vermemişti. Ayrılmak zorunda kaldık. Sonu olmayacağı için bitti. Babamın dizine yatıp ‘Çok acı çekiyorum’ dediğimi hatırlıyorum.

Şarkıcı Yeliz kimdir?

Fatma Yeliz Eker veya kısaca Yeliz, 12 Aralık 1957 tarihinde dünyaya geldi. İtalyan Lisesi'nden arkadaşı Nilüfer'in desteği ile müzik hayatına başladı. 1975 Eurovision Şarkı Yarışması Türkiye Finali'nde ikinci olan Yeliz, yarışmadan sonra yayınlanan 45'likleri ile Türk pop müziğinin en sevilen seslerinden biri oldu.