Arnavutköy, Avcılar, Bağcılar, Bahçelievler, Bakırköy, Başakşehir, Beşiktaş, Beylikdüzü hepinizi çok ilgilendiriyor. Tarih verildi. Acil öğrenmek gerek

Meteoroloji uzmanı Kerem Ökten sosyal medya hesabından, kuraklıkla boğuşan İstanbul'la ilgili güzel haberi verdi. Söz konusu haber Arnavutköy, Avcılar, Bağcılar, Bahçelievler, Bakırköy, Başakşehir, Beşiktaş, Beylikdüzü dahil İstanbul'da ikamet eden tüm vatandaşlarımızı ilgilendiriyor.

Arnavutköy, Avcılar, Bağcılar, Bahçelievler, Bakırköy, Başakşehir, Beşiktaş, Beylikdüzü hepinizi çok ilgilendiriyor. Tarih verildi. Acil öğrenmek gerek

Dünya tarihinin en sıcak temmuz aylarından birini yaşadık. İstanbul da bu tarihi sıcaklıklardan nasibini alan şehirlerin başında geldi. Kentteki baraj doluluk oranları güncel veriler itibariyle yüzde 30'lara kadar düştü. 

İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi tarafından tüm abonelere yönelik gönderilen mesajda bireysel su tasarrufu yapılmasının önemine değinilerek, vatandaşların bu konuya önemle yaklaşması gerektiği ifade edildi. 

SU KESİNTİSİ İHTİMALİ GÜNDEME GELDİ 

İstanbul'da baraj doluluk oranlarının hızla düşmeye devam etmesinin ardından, eylül başında istenilen yağışların gelmeme olasılığıyla birlikte su kesintileri ihtimali bile gündeme geldi. Bu da vatandaşları oldukça endişelendirdi. 

İSTANBUL İÇİN MÜJDEYİ VERDİ 

Meteoroloji uzmanı Kerem Ökten ise sosyal medya hesabından, kuraklıkla boğuşan İstanbul'la ilgili güzel haberi verdi. Söz konusu haber Arnavutköy, Avcılar, Bağcılar, Bahçelievler, Bakırköy, Başakşehir, Beşiktaş, Beylikdüzü dahil İstanbul'da ikamet eden tüm vatandaşlarımızı ilgilendiriyor.

"ÖNÜMÜZDEKİ CUMARTESİ BAŞLIYOR"

Ökten, "İstanbul'da önümüzdeki Cumartesi gününden itibaren 30 derecelerin altına düşüyoruz. Yağışlar da başlıyor. Artık sıcaklıklar 25 - 27 derece arasında seyredecek. Açıkçası son 15 gündür rüzgarların da katkısıyla rahatlamıştık. Artık rüzgara da pek gerek kalmayacak..." ifadelerini kullandı. 

Kerem Ökten'in paylaştığı yağış grafiği ise şu şekilde: 

Arnavutköy, Avcılar, Bağcılar, Bahçelievler, Bakırköy, Başakşehir, Beşiktaş, Beylikdüzü hepinizi çok ilgilendiriyor. Tarih verildi. Acil öğrenmek gerek - Resim : 1