Arnavutköy’de sollama sevdası sonucu kaza meydana geldi

İstanbul Arnavutköy’de servis aracı ile bir otomobilin çarpışması sonucu kazada 2 kişi yaralandı. Kaza sonrası Sazlıbosna yolunda uzun araç kuyrukları oluştu, vatandaşlar kaza görüntülerini cep telefonu kamerası ile anbean kaydetti.

Kaza  Arnavutköy - Hadımköy Yolu Sazlısbosna mevkiinde  sabah saat 07.50’de gerçekleşti. Barış E. yönetimindeki 34 FAM 718 plakalı otomobil, Hadımköy istikametinde seyir halinde ilerlerken  diğer aracı sollamak  isterken şerit değiştirdi. Şerit değiştiren otomobil Arnavutköy yönünde ilerleyen Atilla T. kontrolündeki 34 LSU 885 plakalı servis aracı ile çarpıştı.

 

KAZADA 2 KİŞİ YARALANDI

 

Kaza sonrasında araçlarda bulunan Atilla T. ve Yakup E. yaralandı. Yaralılara ilk müdahale olay yerindeki vatandaşlar tarafından yapıldı. Etraftaki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ekiplerin müdahalesi ile yaralılar hastaneye kaldırılırken, polis kaza yeri ve çevresinde geniş güvenlik önlemi aldı. Gerçekleşen kaza neticesinde uzun araç kuyrukları oluştu. O anlar vatandaşlar tarafından cep telefon kameraları ile kayıt altına alındı.