Zakharyan kimdir? Arsen Zakharyan kaç yaşında, hangi takımlarda oynadı?

Galatasaray'da transferlerde sona yaklaşılırken Arsen Zakharyan için Dinamo Moskova ile görüşmelerini sürdürüyor. Zakharyan’ı kadrosuna katmak isteyen Galatasaray’ın verdiği teklifin detayları ortaya çıktı. Sarı kırmızılılar Zakharyan’a 15 milyon euro çıkış maddesi için 8+4 milyon euroluk teklif yapmaya hazırlanıyor. Peki, Arsen Zakharyan kimdir, kaç yaşında? Zakharyan nereli? Arsen Zakharyan hangi takımlarda oynadı? İşte Arsen Zakharyan hakkında merak edilenler…

Zakharyan kimdir? Arsen Zakharyan kaç yaşında, hangi takımlarda oynadı?

Transferleriyle gündemden düşmeyen Galatasaray, genç futbolcu Arsen Zakharyan için harekete geçti. Zakharyan’ı kadrosuna katarak en iyi hamleyi yapmak isteyen sarı kırmızılar, Dinamo Moskova ile görüşmelere resmen başladı. Ağırlıklı olarak 10 numara pozisyonunda oynayan ve yine orta alanda farklı pozisyonlarda da forma giyen genç futbolcu Zakharyan’ın transferinin gerçekleşmesi beklenirken futbolseverler de ünlü futbolcu ile ilgili detayları araştırıyor.

ARSEN ZAKHARYAN KİMDİR, KAÇ YAŞINDA, HANGİ TAKIMLARDA OYNADI?

Arsen Zakharyan 26 Mayıs 2003 yılında Rusya'da doğdu. Zakharyan , Rusya'nın Samara kentinde Ermeni bir ailenin çocuğu olarak dünyaya gelmiştir.

Ermeni asıllı Rus oyuncu futbola Krylia Sovyetov Samara takımının altyapısında başlamıştır. 2020 yılında Dinamo Moskova takımına transfer olan Zakharyan 2020-2021 sezonunda Dinamo Moskova 2 takımında oynamıştır.

Dinamo Moskova 2 takımında 15 maçta forma giyen Zakharyan 8 gol atma başarısı gösterdi.

Sonraki sezon Dinamo Moskova takıma dönen Zakharyan son 2 sezondur A takım düzeyinde forma giymektedir.

Orta saha mevkisinde oynayan Arsen Zakharyan kulüp kariyerinde resmi olarak 84 maça çıkmış ve bu maçlarda 24 gol atmıştır.

Arsen Zakharyan, Rusya A Milli Futbol takımının formasını 6 kez giymiştir.