Artvin, Bayburt, Giresun, Gümüşhane, Ordu, Rize, Samsun, Tokat ve Trabzon dikkat! İçeride etkili olacak. Resmi uyarı geldi

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Artvin, Bayburt, Giresun, Gümüşhane, Ordu, Rize, Samsun, Tokat ve Trabzon illerimize yönelik flaş bir uyarıda bulundu. İç kesimlerde yaşayan vatandaşlar dikkat.

Artvin, Bayburt, Giresun, Gümüşhane, Ordu, Rize, Samsun, Tokat ve Trabzon dikkat! İçeride etkili olacak. Resmi uyarı geldi

Türkiye'de Marmara bölgesinde bir türlü uzun zamandan bu yana kar yağışı etkili olmuyor ancak diğer illerimizde kar yağışı bekleniyor. 

Bu kapsamda Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki Meteoroloji'den aldığı bilgileri vatandaşlarla paylaştı. 

Özhaseki, Artvin, Bayburt, Giresun, Gümüşhane, Ordu, Rize, Samsun, Tokat ve Trabzon illerimizin iç kesimlerinde yaşayan vatandaşlarımızın dikkat etmesi gereken noktalara değindi. 

Özhaseki, şunları aktardı: 

"Meteoroloji Genel Müdürlüğümüzün hava tahmin raporuna göre; Doğu Karadeniz'in iç kesimleri, Doğu Anadolu'nun doğusu ve Siirt'in yükseklerinde kuvvetli ve yoğun kar yağışı bekliyoruz. Vatandaşlarımızdan çığ tehlikesi, buzlanma, don ve ulaşımda aksamalara karşı dikkatli ve tedbirli olmalarını istirham ediyorum."  

Artvin, Bayburt, Giresun, Gümüşhane, Ordu, Rize, Samsun, Tokat ve Trabzon dikkat! İçeride etkili olacak. Resmi uyarı geldi - Resim : 1