Artvin, Bayburt, Giresun, Gümüşhane, Ordu, Rize, Samsun, Tokat ve Trabzon için perşembe gününe resmi uyarı yapıldı. Hepiniz öğrenin

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından Doğu Karadeniz bölgesindeki illerimiz Artvin, Bayburt, Giresun, Gümüşhane, Ordu, Rize, Samsun, Tokat ve Trabzon için perşembe gününe yönelik flaş bir uyarıda bulunuldu.

Artvin, Bayburt, Giresun, Gümüşhane, Ordu, Rize, Samsun, Tokat ve Trabzon için perşembe gününe resmi uyarı yapıldı. Hepiniz öğrenin

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından  Doğu Karadeniz bölgesindeki illerimiz Artvin, Bayburt, Giresun, Gümüşhane, Ordu, Rize, Samsun, Tokat ve Trabzon'a çok önemli bir uyarı yapıldı. 

Perşembe günü bu illerimizde denize yakın bölgelerde yağışların etkisini artıracağı ifade edilerek vatandaşların evden çıkarken buna göre hazırlık yapması gerektiği ifade edildi. 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından konu hakkında yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı: 

"Yapılan son değerlendirmemelere göre; yarın (Perşembe) öğle saatlerinden sonra görülecek sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışların Giresun’un doğusu ile Trabzon, Rize ve Artvin’in kıyı kesimlerinde kuvvetli (21-50 kg/m2) olması beklendiğinden ani sel, su baskını, kıyılarda yıldırım ve yağış anında kuvvetli rüzgar ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir."