Arzum Onan, Ahmet Hakan'ın "Feci sıkıcılar" sözüne yanıt verdi

Arzum Onan, ünlü köşe yazarı Ahmet Hakan’ın köşe yazısında yer verdiği “Mehmet Aslantuğ ve Arzum Onan feci sıkıcı bir çift” sözlerine ne yanıt verdi?

Arzum Onan üniversitede okuyan oğlu Can Aslantuğ’la Nişantaşı’nda görüntülendi. 47 yaşındaki ünlü manken, geçen günlerde oğluyla kar topu oynadığı eğlenceli görüntüleri sosyal medya sayfasından yayınlamıştı.

Arzum Onan, eşi Mehmet Aslantuğ’un önümüzdeki hafta seyirciyle buluşacak olan yeni dizisi “Masumiyet”in setinde olduğu için kendilerine eşlik edemediğini anlattı. Uzun süredir sadece reklam filmlerinde rol alan arzum onan gündeminde yeni bir projesinin olmadığını söyledi.
Film setlerinde staj yapan 20 yaşındaki Can Aslantuğ ise okulunu bitirdikten sonra yolunu çizeceğini ifade etti.

Arzum Onan’a son olarak Ahmet Hakan’ın köşe yazısında haklarında yazdığı satırlar soruldu. Ünlü köşe yazarı, örnek çift olarak gösterilen Mehmet Aslantuğ ve Arzum Onan hakkında şu ifadeyi kullanmıştı:

“Türkiye’den sevgililer günü için bir çift seçmek durumunda kalsam... galiba Arzum Onan ve Mehmet Aslantuğ çiftini seçerim. Ama bu seçim, bu çiftin feci sıkıcı bir çift olduğu gerçeğini zerre kadar etkilemez”