Arzum Onan boşanma sonrası kafa tatiline çıktı. Fotoğrafları gören herkes aynı yorumu yaptı

Mehmet Aslantuğ ile 27 yıl süren evliliklerini tek celsede bitiren Arzum Onan arkadaşlarıyla tatile çıktı. Boşanmayı isteyen taraf olarak dikkat çeken Onan'ın pozları beğeni yağmuruna tutuldu.

Arzum Onan boşanma sonrası kafa tatiline çıktı. Fotoğrafları gören herkes aynı yorumu yaptı

Arzum Onan ile 27 yıl süren ve bir oğulları dünyaya gelen evliliği sona eren Mehmet Aslantuğ açıklamalarıyla dikkat çekmişti. Aslantuğ açıklama yaparak şunları söylemişti:

"Sevgili Arzum, yorulduğunu biraz kendini bulmak istediğini belki incitmemek için sebeplerin çoğunu söylemese de ayrı bir eve çıkmak istediğini söylediğinde; sahiplendiğimi zannettiğim, üzerine titrediğimi zannettiğim, belki o titreme içinde bunalttığımı da görmediğim bu ilişkinin biricik kahramanını anlamak, onaylamak, saygı duymak zorundaydım. Kolay olmadı."

Arzum Onan boşanma sonrası kafa tatiline çıktı. Fotoğrafları gören herkes aynı yorumu yaptı - Resim : 1

"AYRILIK YARAMIŞ"

Arzum Onan ise boşanma sonrası hiç açıklama yapmadı. Boşanma sonrasını ailesi ve arkadaşlarıyla geçiren güzel isim geçtiğimiz günlerde yeni bir tatil için harekete geçti.

Arzum Onan boşanma sonrası kafa tatiline çıktı. Fotoğrafları gören herkes aynı yorumu yaptı - Resim : 2

Kız arkadaşlarıyla tatile giden Arzum Onan'ın pozlarına "Kadın yaşlanmıyor", "Ayrılık yaramış", "Ayrılık çok iyi gelmiş" yorumları yapıldı.

Arzum Onan boşanma sonrası kafa tatiline çıktı. Fotoğrafları gören herkes aynı yorumu yaptı - Resim : 3

Arzum Onan boşanma sonrası kafa tatiline çıktı. Fotoğrafları gören herkes aynı yorumu yaptı - Resim : 4