Aşı karşıtı ünlü komedyen Christian Cabrera Covid-19 nedeni ile 40 yaşında öldü

'Çinli En İyi Arkadaş' lakabı ile tanınan Amerikalı ünlü komedyen Christian Cabrera, 'Aşı olmadığım için pişmanım' dedikten kısa bir süre sonra Covid-19 nedeni ile yaşama veda etti. Çekik gözleri ünlü Christian Cabrera'ın kaybı, ölümlerin tırmandığı ABD'de hem korku hem hüzün yarattı.

Aşı karşıtı ünlü komedyen Christian Cabrera Covid-19 nedeni ile 40 yaşında öldü

Yılbaşından bu yana yakalandığı koronavirüs ile mücadele veren 40 yaşındaki oyuncu Christian Cabrera'nın ölümü vaka sayısında artış yaşanan ABD'de korkunun katlanmasına neden oldu.

Güney Kaliforniyalı dünyaca ünlü oyuncu Christian Cabrera en son ölümünden kısa bir süre önce instagram paylaşımı yapmıştı. 

Çekik gözleri nedeni ile "Çin'in En İyi Arkadaşı" olarak ün yapan Christian Cabrera'nın bu cumartesi günü koronavirüsün iki akciğerini kaplaması nedeni ile yaşamını yitirdiği duyuruldu.

Christian Cabrera aşı olmaya direnen ünlüler arasındaydı. Bu nedenle ölümünden hemen önce kardeşine attığı mesajı gündem oldu. Aşı karşıtı Christian Cabrera, kardeşine" Bir türlü nefes alamıyorum. Aşı yaptırmadığıma çok pişmanım" diye yazmış, acı sonunun işaretini vermişti. 

Christian Cabrera, yoğun nefes darlığı çekmesinin ardından hastaneye kaldırılmış, hastane odasından paylaştığı gülen fotoğrafları ile hayranlarına bir süre iyiyim mesajı vermişti

Son mesajı yürekleri sızlattı

Bir Instagram gönderisinde, yoğun bakım koğuşunda solunum cihazında bir fotoğrafını payaşan Christian Cabrera'nın "Her şeyi yeniden yapabilseydim, hayatımı kurtarmak için bir kalp atış süresi içinde hemen yapardım." sözleri ise yürekleri sızlattı.

Christian Cabrera'nın ardından sosyal medyada hayranları ve ünlü arkadaşları ardı ardına taziye mesajı paylaştı.

Christian Cabrera'nın kendisi gibi komedyen arkadaşı Michael Blackson mesajında şunları yazdı: Bana gerçek bir arkadaşlığın ne olduğunu öğretti ve ben asla başkasına en iyi arkadaşım demeyeceğim. Bencil değildi ve herkesi kendinden daha çok önemsiyordu. Hayatıma geldiğin için teşekkürler Christian, seni seviyorum dostum.”

Hastane masrafları için para toplandı

Cabrera hastanedeyken tıbbi harcamalarına yardımcı olmak için bir GoFundMe sayfası oluşturulmuştu.

Şehrin Halk Sağlığı Departmanına göre, Los Angeles'taki aşılanmamış Amerikalıların yoğun bakıma kabul edilme olasılıkları, tam aşılı birine göre yaklaşık altı kat daha yüksek. Ve aşılanmış ve güçlendirilmiş olanların yoğun bakım ünitesine yatırılması aşılanmamış olanlara göre 25 kat daha az...