Aşk-ı Memnu'nun yıldızı Survivor 2021'e dahil oldu!

Aşk-ı Memnu dizisinde Bülent karakterine hayat veren Batuhan Karacakaya'nın, Survivor 2021'e katılacağı iddiası gündeme bomba gibi düştü. Peki Survivor 2021 aday kadrosuna kimler dahil oldu? İşte detaylar...

Aşk-ı Memnu'nun yıldızı Survivor 2021'e dahil oldu!

Survivor 2021 aday kadrosu yavaş yavaş açıklanmaya başladı. Ünlü oyuncu Cemal Hünal'ın Survivor 2021'e katılmasının ardından olay bir iddia öne sürüldü.

Türk televizyon tarihine damga vuran efsane dizi Aşk-ı Memnu'da şöhret basamaklarını tırmanan Batuhan Karacakaya'nın Survivor 2021'e katılacağı iddia ediliyor. 

Aşk-ı Memnu'nun yıldızı Survivor 2021'e dahil oldu! - Resim : 1Aşk-ı Memnu'nun yıldız ismi 23 yaşındaki Batuhan Karacakaya'nın Survivor 202'de yarışacağı  iddiası ise ortalığı bir hayli karıştırdı.

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, geçtiğimiz günlerde oyuncu Cemal Hünal'ın Survivor yarışması için Dominik Adası'nda olacağını sosyal medya hesabından açıklamıştı. Ardından Öykü Çelik'in kadroya dahil olduğu iddiasının ardından bir yenisi daha eklendi.

Aşk-ı Memnu'nun yıldızı Survivor 2021'e dahil oldu! - Resim : 3

Son iddia ise sosyal medyada ortalığı birbirine kattı. Karacakaya, ekranları izleyeciye kilitleyen Aşk-ı Memnu dizisi ile üne kavuştu.

Aşk-ı Memnu'nun yıldızı Survivor 2021'e dahil oldu! - Resim : 4

Hayranlarının geri sayıma başladığı yarışmada, ünlülerde olduğu gibi gönüllüler takımına ilişkin isimlerin de yavaş yavaş netleşmeye başladı.

Acun Ilıcalı, geçtiğimiz günlerde 'Issız Adam' filmiyle ünlenen oyuncu Cemal Hünal'ın, 'Survivor 2021' kadrosunda yer alacağını açıklamıştı.

Aşk-ı Memnu'nun yıldızı Survivor 2021'e dahil oldu! - Resim : 6

Ardından ortaya atılan bir iddiaya göre yarışmaya katılacak bir diğer isim ise, ünlü oyuncu Öykü Çelik.

Aşk-ı Memnu'nun yıldızı Survivor 2021'e dahil oldu! - Resim : 7