Afrodit'in alyansını gören inanamadı! Banu Alkan ünlü bir iş adamıyla nişanlandı

Türk sinemasına sarı saçları ve seksi kadın rolleri ile damgasını vuran Afrodit lakaplı Banu Alkan'ın ünlü bir iş adamı ile nişanlandığı haberleri magazin dünyasına damgasını vurdu. Banu Alkan'ın gönlünü kaptırdığı iş adamın ise Kemal Yıldız olduğu öğrenildi.

Afrodit'in alyansını gören inanamadı! Banu Alkan ünlü bir iş adamıyla nişanlandı

Afrodit Banu Alkan'ın parmağında alyans görenler gözlerine inanamadı. Güzelliği ile hafızalara kazınan Banu Alkan, 64 yaşı ile birlikte evliliğe giden ilk adımı Hollandalı iş adamı Kemal Yıldız ile  birlikte attı. 

Banu Alkan evlilik teklifi aldı, evet dedi 

Magazin D'nin haberine göre, Banu Alkan ve Kemal yıldız 3 ay önce gittikleri bir mekanda tanıştı. İddiaya göre Kemal Yıldız, Belçika tatilinde bir sürpriz yaparak Alkan'a evlenme teklifinde bulundu. Kemal Yıldız'la hayatının ikinci baharına merhaba diyen Alkan'ın, evleneceği için çok mutlu olduğu öğrenildi.

Banu Alkan duruşu imzası olmuştu

Türk sinemasına Banu Alkan duruşu adı verilen pozları ile damga vuran Afrodit, parmak uçlarında verdiği seksi pozları ilede yıllarca magazin dünyasının yıldızı olmuştu. Afrodit ismi yakıştırılan ünlü oyuncu aşkları ile çok konuşulmuştu.

Afrodit'in alyansını gören inanamadı! Banu Alkan ünlü bir iş adamıyla nişanlandı - Resim : 1