Barış Murat Yağcı'dan aşk açıklaması: Nisa'nın yaşı ufak, eve çıksak kirası en fazla 3 bin TL olur

Aşk yaşadıkları gündeme gelen Survivor yarışmacıları Barış Murat Yağcı ile Nisa Bölükbaşı, aynı eve mi taşındı?

Aşk yaşadıkları gündeme gelen Survivor yarışmacıları Barış Murat Yağcı ile Nisa Bölükbaşı Florya’da bir mekân çıkışı “Magazin Hattı” kamerasına takıldı. Nisa Bölükbaşı’yla yeni projelere imza atacaklarını belirten Barış Murat Yağcı, İzmir depremiyle ilgili başlattıkları yardım kampanyasını da anlattı.

29 yaşındaki Yağcı, 7 bin TL kiraya ev tutup aynı evde yaşamaya başladıkları iddia edilen Nisa Bölükbaşı ile ayrı ayrı dijital dizi projelerinde rol alacaklarını açıkladı.

Barış Murat Yağcı, Nisa Bölükbaşı’nın oyuncu koçuyla çalışmaya başladığını söyledi. Yağcı’ya “Bir kez daha Survivor adasına gider misiniz?” diye soruldu.

Oyunculuk yapmaya hazırlanan Nisa Bölükbaşı, yeni projesi sorulunca gülmeye başladı. Bölükbaşı, adada en çok ailesini özlediğini belirtti. 22 yaşındaki Nisa Bölükbaşı, ailesinin Barış Murat Yağcı’yla hakkında çıkan aşk haberlerinden rahatsız olduğunu ifade etti. Bölükbaşı, Survivor’daki arkadaşı Cemal Can’la Danla Bilic yüzünden görüşmedikleri iddiasına da ilk kez yanıt verdi.