Askeri personel gözyaşlarını tutamadı! Nedeni ise yürekleri dağladı

Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremin ardından depremzedeler, farklı illere taşınmaya devam ediyor. Bir grup depremzedeyi Aydın'ın Nazilli ilçesinde karşılayan askeri personelin gözyaşlarına boğulduğu görüntüler cep telefonu kamerasına yansıdı. Sosyal medya kullanıcıları görüntüleri binlerce kez seyretti.

6 Şubat Pazartesi günü saat 04.17'de Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesi merkezli 7.7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. İlk depremin ardından aynı gün içerisinde yine Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde 7.6 büyüklüğünde ikinci bir deprem daha yaşandı. 'Asrın felaketi' olarak nitelendirilen depremlerde Kahramanmaraş başta olmak üzere Gaziantep, Şanlıurfa, Diyarbakır, Adana, Adıyaman, Osmaniye, Hatay, Kilis, Malatya ve Elazığ illeri de hasar gördü.

Askeri personel gözyaşlarını tutamadı! Nedeni ise yürekleri dağladı - Resim : 1

SAĞ KURTULANLAR BÖLGEDEN TAHLİYE EDİLDİ

Depremde 40 binin üzerinde kişi hayatını kaybederken, on binlerce kişi de yaralandı. Yaşanan yıkıcı depremlerin ardından vatandaşlar yardım için seferber oldu. Yapılan planlamalar çerçevesinde depremden sağ kurtulanlar bölgeden tahliye edilmeye başlandı. Aydın'a getirilen Adıyamanlı depremzedeler, ilçelerdeki yurtlara, kamu kurumlarının misafirhanelerine ve çeşitli konuk evlerine yerleştirildi.

Askeri personel gözyaşlarını tutamadı! Nedeni ise yürekleri dağladı - Resim : 2

ASKERİ PERSONELİN DUYGUSAL ANLARI

Aydın'ın Nazilli ilçesine getirilen depremzede vatandaşların karşılanması sırasında duygusal anlar yaşadı. Otobüsten inen depremzede bir vatandaşa sarılan askeri personel gözyaşlarına boğuldu. O anlar otobüste bulunan bir depremzede vatandaş tarafından kayıt altına alındı. Duygu dolu video sosyal medyada kısa sürede binlerce yorum ve beğeni aldı.

Askeri personel gözyaşlarını tutamadı! Nedeni ise yürekleri dağladı - Resim : 3