Askeri uyku hilesi... Birçoğunuz ilk defa duyacak... Toplamda 10 saniyede uykuya dalmanın yöntemi açıklandı

Bir çocuk doktoru tarafından toplamda 10 saniyede uykuya dalmanın yöntemi açıklandı. "Askeri uyku yöntemi" olarak adlandırılan bu yöntemi birçok kişi ilk defa duydu. İşte detaylar...

Askeri uyku hilesi... Birçoğunuz ilk defa duyacak... Toplamda 10 saniyede uykuya dalmanın yöntemi açıklandı

Derin bir uyku her insanın isteği olarak öne çıkıyor. Sıcak yaz aylarında derin uykulara zaman zaman hasret kalacağımızı hesaba katarsak, "Askeri uyku yöntemi" hakkındaki bilgiler belki de çok işimize yarayacak. Çocuk doktoru bir kadın tarafından 10 saniyede uykuya dalmanın yöntemi açıklandı. 

 Dr Jess Andrade, yöntemi sosyal medyada paylaşarak kaslarınızı gevşetmeyi, nefes almayı ve görselleştirme tekniklerini içerdiğini ortaya koydu.

Videoda Dr Jess, takipçilerine "Önce çenenizi ve yüz kaslarınızı gevşetin, ardından gerginliği azaltmak için omuzlarınızı indirin. Derin bir nefes verin ve göğsünüzü gevşetin, ardından kalçalarınızı ve bacaklarınızı gevşetin" diyor.

Başlıkta, "'İlerleyen kas gevşemesini nasıl yapıyorsunuz?' Nefes alın ve ilk kas grubunu 4 ila 10 saniye boyunca gerin (sert ama ağrı veya kramp noktasına kadar değil) Nefes verin ve kas grubunu aniden ve tamamen gevşetin (kademeli olarak gevşetmeyin). Bir sonraki kas grubunu çalıştırmadan 20 saniye önce."

10 SANİYEDE UYKUYA DALACAKSINIZ 

Bunu yaparken yavaş ve derin nefes almaya devam etmek ve zihninizi boşaltmaya çalışmak isteyeceksiniz. Bunu yapamıyorsanız, zihninizde gölde bir kano gibi sakin bir sahne hayal etmeyi deneyebilirsiniz.

Uygulama ilk başta uykuya dalmanız için birkaç dakika alabilirken, tutarlı bir uygulama ile uykuya dalmanız sadece on saniye sürebilir.