Aşkı için evine götürdü, belediye geri istedi! "Her acı çeken bankımızı çalarsa yandık"

Eskişehir'de bir sosyal medya kullanıcısı, Odunpazarı Belediyesi'ne ait bankı çalarak sayfasında "Beraber oturduk diye bankı çaldım. Ben mi sevmedim" sözleriyle paylaştı. Paylaşıma kayıtsız kalmayan belediye bankı geri isteyerek, "Her aşk acısı çeken bankımızı çalarsa yandık." yorumunda bulundu.

Aşkı için evine götürdü, belediye geri istedi! "Her acı çeken bankımızı çalarsa yandık"

Eskişehir Odunpazarı ilçesinde 'Muhammet' isimli bir sosyal medya kullanıcısı, belediyeye ait bankı çalarak yaptığı paylaşımda aşkını ilan etti. Paylaşımı fark eden Odunpazarı Belediyesi ise bankı geri istedi.

Aşkı için evine götürdü, belediye geri istedi! "Her acı çeken bankımızı çalarsa yandık" - Resim : 1

'Muhammet' isimli internet kullanıcısı, Odunpazarı Belediyesi'ne ait evine götürdüğü bankı kayda alıp sosyal medya hesaplarından videosunu paylaştı. Üzerine ise şarkıyla, 'Beraber oturduk diye bank çaldım. Beni mi sevmedin' diye yazdı.

Aşkı için evine götürdü, belediye geri istedi! "Her acı çeken bankımızı çalarsa yandık" - Resim : 2

Video ilgi görürken, Odunpazarı Belediyesi, videonun altına 'Bankımızı geri getirir misiniz lütfen' yorumunu yazdı. Video kısa sürede 4 milyon izlenmeye ulaşırken, binlerce de yorum aldı.

Aşkı için evine götürdü, belediye geri istedi! "Her acı çeken bankımızı çalarsa yandık" - Resim : 3

Odunpazarı Belediye Başkanlığı, sosyal medya hesaplarından 'Her aşk acısı çeken bankımızı çalarsa yandık' diye yeni bir paylaşımda bulunurken, Muhammet ve belediyenin paylaşımları kısa sürede sosyal medyada gündem olan konuların başında geldi.