Aşkın Tarifi'nin Fırat'ı Kadir Doğulu, eşi Neslihan Atagül'e neden 'patron' dedi?

“Aşkın Tarifi” dizisiyle seyirci karşısına çıkan Kadir Doğulu, 6 yıldır evli olduğu Neslihan Atagül hakkında hangi çarpıcı açıklamayı yaptı?

Aşkın Tarifi” dizisinde Serra Arıtürk’le başrol oynayan Kadir Doğulu, Nişantaşı’nda yemek molası sırasında kameralara takıldı. Keyfi yerinde olan Doğulu, sık sık kahkaha attı. Ünlü oyuncu, yeni dizisi “Aşkın Tarifi”nin reytinglerine çok takılmadığını anlattı. Mersinli olan Doğulu, hayat verdiği şef aşçı Fırat karakteriyle benzer özelliklerinin olduğunu da belirtti.

Kadir Doğulu, evde mutfaktan eşi Neslihan Atagül’ün sorumlu olduğunu vurguladı. Ünlü oyuncu, yaz boyunca çalışacağı için eşi Neslihan Atagül’le kısa tatil kaçamakları yapacaklarını ifade etti. Ertesi gün ise Cihangir’de bir mekan çıkışı görüntülenen Doğulu’ya “Aşkın Tarifi” dizisinin tanıtımında kullanılan ve sosyal medyada tepki çeken menemen sahnesi soruldu.

Kadir Doğulu’nun 6 yıldır evli olduğu Neslihan Atagül’le ilgili yaptığı aşk dolu paylaşımları da beğeni yağmuruna tutuluyor. Zaman zaman eşi ve arkadaşlarıyla kamp yapan oyuncu, mekanların açılmasına çok sevindiğini de söyledi.