Aşkın Yolculuğu: Hacı Bayram-ı Veli 6. bölüm tek parça izle! Aşkın Yolculuğu: Hacı Bayram-ı Veli 6. bölüm full izle!

Aşkın Yolculuğu: Hacı Bayram-ı Veli 6. bölüm tek parça izleyebilmek için linki araştırılıyor. Başrollerini Burak Sevinç ve Sena Çakır'ın paylaştığı Aşkın Yolculuğu: Hacı Bayram-ı Veli 6. bölüm full internete yüklendi. İşte, Aşkın Yolculuğu: Hacı Bayram-ı Veli son bölüm izleyebileceğiniz link...

Aşkın Yolculuğu: Hacı Bayram-ı Veli 6. bölüm tek parça izle! Aşkın Yolculuğu: Hacı Bayram-ı Veli 6. bölüm full izle!

Burak Sevinç ve Sena Çakır'ın başrollerini paylaştığı Aşkın Yolculuğu: Hacı Bayram-ı Veli 6. bölüm tek parça olarak yayınlandı. TRT 1'in sevilen dizisi yeni bölümü ile tv ekranlarında izleyici karşısına çıktı. 18 Mart 2022 tarihinde Aşkın Yolculuğu: Hacı Bayram-ı Veli 6. bölüm full internete yüklendi. Burak Sevinç'li dizi kaldığı yerden hız kesmeden devam ediyor. Aşkın Yolculuğu: Hacı Bayram-ı Veli son bölüm izleyebileceğiniz linki sizler için paylaştık. Aşkın Yolculuğu: Hacı Bayram-ı Veli 6. bölümde nerler yaşanacağı merak konusu oldu. 

Aşkın Yolculuğu: Hacı Bayram-ı Veli 5. Bölümde neler oldu?

Aşkın Yolculuğu: Hacı Bayram-ı Veli 5. Bölümde; Aklanmak için yol arayan Molla Numan Karaca Halil'i tutan kişinin kim olduğunu görmüştür. Kadı Naibi Molla Numan'ı yakalamanın derdindedir. Bursa'dan gelen kadı kurulan tezgahın farkındadır. Kadı naibinin işlerini zorlaştırır. Gittikçe köşeye sıkışan Şeyh Murat Molla Numan'ı bulmak için Mevlüt bey konağına gider ama umduğunu bulamaz. Somuncu Baba, kurduğu tezgah ile Şeyh Murat'ın Halifesi Kemal ve Tatar'ı kadı karşısına çıkarır. Şeyh Murat'ın oyunları devam etmektedir. Suçu üstlenmesi için Molla Rüstem'i ikna eder. Molla Numan üzerine atılan iftiradan kurtulur.

Aşkın Yolculuğu: Hacı Bayram-ı Veli 6. Bölüm izle

Aşkın Yolculuğu: Hacı Bayram-ı Veli 6. Bölüm full izleyebileceğiniz link…

AŞKIN YOLCULUĞU: HACI BAYRAM-I VELİ DİZİSİ KONUSU NEDİR?

Fâtih Sultan Mehmed Hanın İstanbul'u fethedeceğini müjdeleyen büyük velî, Hacı Bayram-ı Veli hazretlerinin tasavvufla tanışma serüvenini anlatan dizide, Ankara Kara Medrese'de molla olan Numan'ın Somuncu Baba ile yollarının nasıl kesiştiğini konu alıyor. Bildim, buldum, oldum” diyerek Ankara'dan yola çıkan Anadolu’nun gönül erlerinden Hacı Bayram-ı Veli’nin hayatı üç fasıl olarak seyirciyle buluşması düşünülüyor.

AŞKIN YOLCULUĞU: HACI BAYRAM-I VELİ DİZİSİ OYUNCULARI KİMDİR?

  • Burak Sevinç (MOLLA NUMAN)
  • Hüseyin Soysalan (SOMUNCU BABA)
  • Atakan Yarımdünya (ABDAL MURAT)
  • Sinan Albayrak (MEVLÜT BEY)
  • Sena Çakır (AYŞE HATUN)
  • Fırat Topkorur (MOLLA RÜSTEM)
  • Kemal Başar (ŞEYH MURAT)