Aşktan yana yüzü gülmeyen Merve Boluğur, ilişki tavsiyesinde bulundu!

Uzun süre ekranlardan uzak kalan ünlü oyuncu Merve Boluğur'un yeni işi gündem olmuştu. Kendisine Youtube kanalı açan Boluğur, bakın takipçilerine ne anlattı? İşte ayrıntılar...

Aşktan yana yüzü gülmeyen Merve Boluğur, ilişki tavsiyesinde bulundu!

Murat Dalkılıç'tan boşandıktan sonra bunalıma giren ve uzun sürenin ardından hayranı Burak Dayı ile de yaşadığı ilişkisinde hüsrana uğrayan Merve Boluğur Youtube kanalı açtı. Merve Boluğur, Youtube kanalında ilişki tavsiyelerinde bulundu.Boluğur'un videosu, izleyenlere "Terzi kendi söküğünü dikemez derler'' dedirtti.

Merve Boluğur bir videosunu ilk kez YouTube'da yayımlandı.Merve ile Birlikte Olmak' adlı bir video çekerek bir erkekten neleri beklediğini, ilişki de kadınların neler yapması gerektiğini ve karşı cinste aradığı özellikler gibi konuları ele alan Merve Boluğur, hayranlarından binlerce beğeni ve yorum aldı.

Özel hayatında yüzü bir türlü gülmeyen Merve Boluğur, YouTube kanalında kadın-erkek ilişkileri üzerine tavsiyelerde bulundu.

Merve Boluğur'un videodaki tavırları ise sosyal medyada gündem oldu.

Kendisini uzun zamandır takip eden hayranı Burak Dayı ile yeni bir aşka yelken açan ve 2020 yazında tatil yaptıkları ilişkisinde de hüsrana uğramıştı.