Aslı Bekiroğlu Barış Akarsu hakkında sorulan sorulara verdiği yanıtlardan sonra özür mesajı paylaştı

Aslı Bekiroğlu, Barış Akarsu'nun hayatını konu alacan filmde rol almaya hazırlanıyordu. Geçtiğimiz gün ödül töreninde, Barış Akarsu hakkında verdiği cevaplarla gündeme oturan Bekiroğlu, sosyal medyada özür mesajı paylaştı.

Aslı Bekiroğlu Barış Akarsu hakkında sorulan sorulara verdiği yanıtlardan sonra özür mesajı paylaştı

2007 yılında trafik kazasında vefat eden genç şarkıcı Barış Akarsu'nun hayatı film oluyor. Filmde Barış Akarsu'nun kız arkadaşını canlandırmak için Aslı Bekiroğlu'yla anlaşma yapılmıştı. Geçtiğimiz gün yapılan Elle Sytle Ödül Töreni'ne katılan Aslı Bekiroğlu muhabirlerin sorularını yanıtladı.

Barış Akarsu hakkında sorulan sorulara gülerek yanıt vermesi sosyal medyada olay oldu. Barış Akarsu'nun kız arkadaşını canlandıracağını söyleyen Bekiroğlu'nun o esnada kıyafetiyle ilgilenmesi de izleyenlerin dikkatinden kaçmadı. Barış Akarsu'nun trajik ölümü hakkında sorulan soruya Bekiroğlu; "Ne diyeyim hayatım, başı sağ olsun ne denir? Tövbe yarabbim." cümlelerinden sonra gülerek röportajı sonlandırmıştı.

Olay görüntülerin ardından Aslı Bekiroğlu sosyal medya hesabından paylaşım yaptı. Durumu açıkladı: "Önceki akşam katıldığım stil ödülleri davetinde, kıyafet ve stil üzerine konuşurken yakında çekimleri başlayacak olan Barış Akarsu'nun hayatını anlatan sinema filmi hakkında peş peşe sorular geldi. Proje hakkında konuşma iznim olmadığı için ipucu verme korkusuyla o an filmle ilgili soruları gülümseyerek geçiştirmeye çalışırken ortaya çıkan acemi çabam, sanatçının ve kız arkadaşının sevenleri tarafında yanlış anlaşıldı ve üzüntüyle karşılandı. İsteyeceğim en son şey böyle algılanmaktı." sözlerinden sonra Bekiroğlu projeden çekileceğini açıkladı.

Aslı Bekiroğlu Barış Akarsu hakkında sorulan sorulara verdiği yanıtlardan sonra özür mesajı paylaştı - Resim : 2

Bekiroğlu sözlerine şu şekilde devam etti: "Çocukluğumdan beri hikayesine ve anısına büyük saygı duyduğum, bu nedenle filminde yer almayı istediğim sanatçının yakınları ve sevenlerinden tüm samimiyetimle özür diliyorum. Filmin zarar görmemesi ve sanatçının sevenlerinin daha fazla üzülmemesi için projeden çekiliyorum."