Aslı Enver'in sevgilisi Önder Öztarhan kimdir, kaç yaşında, nereli? Önder Öztarhan ne iş yapıyor?

Güzel oyuncu Aslı Enver, şarkıcı Murat Boz'dan ayrıldıktan sonra kalbini kapatmıştı. Enver uzun aradan sonra kalbini iş insanı Önder Öztarhan'a kaptırdı. Kullanıcılar, Aslı Enver'in sevgilisi Önder Öztarhan kimdir, kaç yaşında, nereli?sorusunu araştırmaya başladı. Peki, Önder Öztarhan ne iş yapıyor?

Aslı Enver'in sevgilisi Önder Öztarhan kimdir, kaç yaşında, nereli? Önder Öztarhan ne iş yapıyor?

Yaşadığı dolu dizgin aşkla gündemden düşmeyen Aslı Enver ve Murat Boz çiftinden sevenlerini üzen ayrılık haberi gelmişti. Uzun süre kalbinin kapılarını kapatan Aslı Enver, bu sefer kalbini iş insanı Önder Öztarhan'a kaptırdı. Aslı Enver'in sevgilisi Önder Öztarhan kimdir, kaç yaşında, nereli? sorusu gündemde. Enver'in takipçileri araştırma yapmaya başladı. Önder Öztarhan ne iş yapıyor? sorularını sizler için derledik. İşte, Önder Öztarhan'ın hayatı...

Aslı Enver'in sevgilisi Önder Öztarhan kimdir, kaç yaşında, nereli? Önder Öztarhan ne iş yapıyor? - Resim : 1

ÖNDER ÖZTARHAN KİMDİR?

Önder Öztarhan, 1972 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. 50 yaşında olan Öztarhan, Orta ve Lise eğitimini Şişli Terakki Lisesi'nde tamamladı. Daha sonra University of Massachusetts Amherst'de okudu. Aynı üniversitede asistanlık yapmaya devam etti. Öztarhan, 1996 yılında Vepa Kozmetik'te ürün müdürü olarak işe başladı.

Aslı Enver'in sevgilisi Önder Öztarhan kimdir, kaç yaşında, nereli? Önder Öztarhan ne iş yapıyor? - Resim : 2

2004'te iki yıl süreyle Vepa Group perakende başkanlığı görevini yürüttü. Önder Öztarhan, 2006 yılından beri Vepa Group yönetim kurulu başkanlığını sürdürüyor. Vepa Group'a New Balance markasıyla "yılın en başarılı distributörü" ödülünü getirdi. Shiseido Group Şirketi ile Türkiye kozmetik pazarına ortak girişim platformunu oluşturdu.

Aslı Enver'in sevgilisi Önder Öztarhan kimdir, kaç yaşında, nereli? Önder Öztarhan ne iş yapıyor? - Resim : 3Birleşmiş Markalar Derneği'nde Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev aldı. Tescilli Markalar Derneği Yönetim Kurulu Üyeliği görevini aldı. Önder Öztarhan; kadın giyim, aksesuar ve ayakkabı sektöründe dünya markalarının (BCBG ve LIU JO) Türkiye distribütörüdür. Kızlarının annesi Nazlı Keçili'den 2014 yılında ayrılmıştır. Cem Boyner'in Bilgün Sazak'tan olan ikizlerinden Elif Boyner ile bir dönem aşk yaşamıştır.