Ata Demirer'in büyük mutluluğu

Ata Demirer, 10 yıl önce adının verildiği parkı ziyaret etmiş, aradan geçen sürede parktan adı kaldırılmıştı. Geyikli'deki parka yeniden Ata Demirer isminin verilmesinin ardından sanatçı büyük mutluluk yaşadı.

Ata Demirer'in büyük mutluluğu

Ata Demirer imzalı Çanakkale'nin Geyikli ilçesinde başlayan Eyvah Eyvah film serisi büyük başarı elde etti. İlk filmdeki başarının ardından Ata Demirer ve filmin adı olan Eyvah Eyvah Geyikli'nin adeta sembolü haline gelince belediye tarafından bir parka ismi verildi.

Ardından geçen sürede göreve gelen belediye başkanı Ata Demirer ismini parktan kaldırdı. 2019 yerel seçimlerinin ardından Geyikli'de belediye başkanlığı el değiştirince Ata Demirer'in adı yeniden parka verildi. İsminin yaşatılmasından büyük mutluluk duyan Ata Demirer, parka giderek girişteki tabelanın önünde poz verdi.

Ata Demirer, fotoğrafın altına şu notu yazdı:

Teşekkürler Geyikli🧿💙
On yıl önce burada başlamıştı ‘eyyvah eyvah’ hikayemiz,
o zamanki belediye sağolsun güzel bir jest yaptı ve bu parkı ekibimize ithaf etti;yıllar geçti bir gün baktık yok ! İhtiras çemberine kapılmış bir başka yetkili kaldırıvermiş💁🏾‍♂️
Sonra yine devran değişti isimler tabelalar geri geldi☺️ teşekkürler aslolan filmler gönüllerde kalsın yüzler gülsün⚓️
Öptüm

Geyikli belediyesi şu anda AK Parti adayı Mevlüt Oruçoğlu tarafından yönetiliyor. Oruçoğlu görevi eski Belediye Başkanı CHP’li Ercan Yılmaz’dan teslim aldı.