Ataşehir'de lüks araçları çekiciyle çaldılar!

Üsküdar ve Ataşehir'de çekiciyle lüks otomobil çaldığı belirlenen 3 kişi yakalandı. Şüphelilerin araçları çekiciyle götürmeleri güvenlik kameralarına yansıdı.

İstanbul Ataşehir ve Üsküdar'da çekiciyle üç lüks otomobili bulundukları yerden çektirerek  çalan şüpheliler, araçlardan ikisini sattı birini ise Ataşehir'de bulunan tamirhane depolarında parçalarına ayırdı. İddiaya göre şüphelilerin otomobil tamircisi olduğunu bilen araç çekicisi durumdan şüphelenmedi. Şüphelilerin çaldıkları 3 otomobilin maddi değerinin 500 bin lira olduğu öğrenildi.

- Tutuklandılar

Otomobili çalınan mağdurlardan iş adamı N.K.'nın şikayetiyle ortaya çıkan olayda bölgedeki güvenlik kameralarını inceleyen Asayiş Şube Müdürlüğü Oto Hırsızlık Büro Amirliği ekiplerinin teknik ve fiziki takibi sonucu, şüphelilerin kimlikleri ve çalıştırdıkları tamirhane depoları tespit edildi.

Polis ekipleri geçtiğimiz cuma günü gece saatlerinde şüphelilerin çalıştırdıkları tamirhane deposuna, çaldıkları bir aracı parçalarına ayırdıkları esnada baskın düzenledi.

Ekipler tarafından yakalanan Alican E.(27), Ali Berkay A.(20), Tunahan Y.(27) tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Polis ekiplerinin satılan 2 lüks otomobili bularak sahiplerine teslim etti.

- Otomobillerin çalınma anı kameralarda

Şüphelilerin Ataşehir'de 19 Ağustos ve 22 Ağustos tarihlerinde otomobilleri, çağırdıkları çekiciyle çektirme anları güvenlik kameralarına yansıdı. Şüphelilerin çaldıkları bir otomobili tamirhaneye sürerek götürdüğü anlar güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.