Akıncı dizisinin yeni tanıtımı yayınlandı! Akıncı 2.tanıtım videosu...

Başrollerini Şükrü Özyıldız ve Büşra Develi'nin paylaştıkları, yakında Atv ekranında izleyici ile buluşacak olan iddialı dizi Akıncı’nın yeni tanıtımı yayınlandı.

Yakında Atv ekranında izleyici ile buluşacak olan iddialı dizi ekranların Türk süper kahraman dizisi olacak. NTC Medya’nın yapımcılığını üstlendiği, güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çeken Akıncı dizisinden özel görüntüler ikinci tanıtım ile ortaya çıktı. Günümüzde yaşayan bir kahramanın hikayesini ekranlara taşıyacak olan yapımdan görüntülerin yer aldığı tanıtım, modern kahraman Akıncı ile ilgili ipuçları verdi.

Başrollerini Şükrü Özyıldız ve Büşra Develi’nin paylaştığı dizinin kadrosunda; Yıldıray Şahinler, Tolga Tekin, Erkan Bektaş, Sermet Yeşil, Didem İnselel, Serhat Onat, Ayça Erturan, Müge Boz, Berrin Arısoy, Berrak Kuş, Yılmaz Bayraktar, Ercü Turan, Deren Talu gibi isimler bulunuyor. Dizinin çekimleri İstanbul'un tarihi semtlerinde ve özel olarak kurulan platolarda yapılıyor.

Atv ekranlarında yer alacak Akıncı’nın yapımını NTC Medya, yapımcılığını Mehmet Yiğit Alp, proje tasarımını Hakan Kandal, yönetmenliğini ise Veli Çelik üstleniyor.

Akıncı dizisinin yeni tanıtımı yayınlandı! Akıncı 2.tanıtım videosu... - Resim : 1