Türkiye Zeynep'i konuşuyor! Esra Erol: Allah kimseye böyle bir evlat vermesin

ATV Esra Erol'da anne Gürcünaz'ın yayına çıkarak aradığı kızı Zeynep, Türkiye'nin gündemine oturdu. 19 yaşındaki Zeynep, daha önce fuhuştan evleri basılan bir çiftin yanında çıktı. Anne Gürcünaz ise bayıldı.

Türkiye Zeynep'i konuşuyor! Esra Erol: Allah kimseye böyle bir evlat vermesin

Esra Erol  19 yaşındaki Zeynep, daha önce fuhuştan evleri basılan bir çiftin yanında çıktı. 5 çocuklu ailenin tüm gerçekleri ortaya çıkmasına rağmen Zeynep, onlarla gitmek istedi. Annesi Gürcünaz'a karşı kötü davranan Zeynep, canlı yayında bayılmasına sebep oldu.

Anne Gürcünaz, 19 yaşındaki kızı Zeynep evden 3. kez kaçınca Esra Erol'un programına çıktı. Kızının çok neşeli biri olduğunu anlatan Gürcünaz, herkesi şaşkına çevirdi. Gürcünaz ilk olarak sokakta tanıştığı bir gençle henüz 14 yaşındayken kaçmıştı. İkinci kaçışında18 yaşındaydı ve kaçtığı kişi ise akıllara zarardı.

Evlendiği 15 yaşındaki kişiyi terketti

Zeynep aşık olduğunu söyleyip komşu oğluna kaçmıştı. O zaman 18 yaşındaydı. Kaçtığı kişi ise henüz bir çocuktu ve daha 15'indeydi. Bu çocukla evlenmek için diretince anne ve babası 'belki akıllanır' diyerek razı oldular. İmam nikahı çocukla evlenen Zeynep 4 ay geçmeden onu da terketti ve ailesinin yanına döndü. 

Yine evden kaçtı

Bir gün evde temizlik yaparken annesinin cep telefonunu alıp kayıplara karıştı. Anne ve baba kayıp başvurusunda bulundu ve kızlarını bulmak için çalmadık kapı bırakmadı. Zeynep'i bir türlü bulamayan anne Gürcünaz ise soluğu Esra Erol'da aldı. 

Esra Erol kayıp olan Zeynep'i buldu ve cuma günü canlı yayına çıkardı. Ama anne Gürcünaz'ın kızıyla buluşması umduğu gibi gitmedi. Annesine karşı aşırı agresiflik sergileyen ve onun kendisine yaklaşmasını istemeyen Zeynep, yaptıklarını gülerek ve bir macera yaşamış gibi  anlattı. 

Türkiye Zeynep'i konuşuyor! Esra Erol: Allah kimseye böyle bir evlat vermesin - Resim : 4

Zeynep dışında herkes şoke oldu

Zeynep'in yanında kaldığı aileyi de Esra Erol bulup yayına getirmişti. İsmail ve Aysel çiftinin 5 çocukları vardı ve iddialarına göre Zeynep'i başına bir iş gelmesin diye evlerine almışlardı. Ancak aileyle ilgili ihbarlar ve emniyetteki şikayetler ortaya çıktıkça Zeynep dışında herkes şoke oldu. 

Aysel'in ilk evliliğinden Mete adında bir oğlu vardı. Zeynep'i bulup evlerine getiren de oydu. Ancak Mete'nin kadın pazarlama, hırsızlık, gasp gibi bir çok suç kaydı bulunuyordu. Yabancı uyruklu kadınları evlerinde tutup onlara fuhuş yaptırdığı, pasaportlarına el koyduğu ortaya çıktı. Annesi Aysel ile eşi İsmail'in de kadın ticareti yaptıklarına dair çok sayıda ihbar geldi. 

Fuhuş için Zeynep'in fotoğrafını atmış

Canlı yayına bağlanan bir erkek ismini vermeden bombayı patlattı. Ankara'dan iş için İstanbul'a gelen bu kişi bir kadınla geceyi geçirmek istemiş. Arkadaşının aldığı numaradan Aysel ile görüşmüş. Aysel de ona fuhuş için Zeynep'in fotoğrafını atmış. O gece Zeynep gitmediği için adamla Aysel arasında tartışma yaşanmış. 

Su şişesini fırlattı

Kızının fuhuş için pazarlandığını duyan anne Gürcünaz öfkesine daha fazla engel olamadı. Elindeki su şişesini Aysel'e savuran Gürcünaz, stüdyonun karışmasına sebep oldu. Aysel'in karşılık vermesiyle birlikte bir anda tansiyon fırladı. Esra Erol, Aysel'in önünü keserek sözlü kavganın şiddete varmasını son anda önledi. 

"Ben annemle eve gitmem, onlarla birlikte gideceğim"

Zeynep'e Esra Erol, aileyle ilgili emniyetteki fuhuş suçlamalarını, ihbarları ve emniyetin daha önce fuhuş sebebiyle evi bastığına dair tüm kayıtları gösterdi. Yazılı emniyet belgelerine rağmen Zeynep, 'Ben annemle eve gitmem, onlarla birlikte gideceğim' deyince Esra Erol dahil herkesin sinirleri gerildi.

Fuhuşla suçlanan aile yayından gönderildi

Canlı yayına gelen ihbarlar sonrasında Aysel ve İsmail çifti yayının yarısında stüdyodan çıkarıldı. Zeynep'in annesi "Göndermeyin bunları cezalarını çeksinler' diye bağırırken, Esra Erol, "Bir çok ihbar geldi. Artık bundan sonrası Esenyurt emniyetinde' dedi. 

Zeynep: Sarıldı mı bırakmıyor

Kadın pazarlamakla itham edilen 5 çocuklu aile gittikten sonra Zeynep asap bozan bir hamle daha yaptı. Annesine kızı bulunduktan sonra ona sarılmak istemişti. Ancak Zeynep buna izin vermemişti. Anne 'Ne olur bir kez sarılayım' diye bir hamle daha yaptı. Bu kez Esra Erol araya girdi ve 'Bak iki gözü iki çeşme ağlıyor. Yazık ne olur bir kez sarılsın' dedi. Zeynep 'Sarıldı mı bırakmıyor' diyerek itiraz etti.

 Herkes anneye acıdı

Sonunda Zeynep razı olup sarıldığında ise annesi gözyaşlarına boğuldu. Annenin bu sevgi dolu davranışına sinirlenen Zeynep onu canlı yayında herkesin içinde rencide eder şekilde iterek uzaklaştırdı. 

Zeynep'in şanına dahi oturmayarak gösterdiği tavır ise anne yüreğini çok incitti. Elleri ayakları titreyen anne, "kalbim" diyerek inlemeye başladı. Esra Erol su yetiştirirken, Zeynep umursamaz bir şekilde yerinden kıpırdamadı. 

"Allah kimseye böyle evlat vermesin"

Gürcünaz anne yaşadıklarının ve kızının gaddarlığı ile sonunda yere yığıldı kaldı. Esra Erol yayını keserken izleyen herkesin aklındaki "Allah kimseye böyle evlat vermesin" lafı oldu.