8 yıldır komada olan Kenan Işık öldü mü? Son sağlık durumu nedir? İşte yanıtı....

Yıllardır ATV'de ekrana gelen Kim Milyoner Olmak İster programının efsane sunucusu Kenan Işık'ın son sağlık durumu merak konusu oldu. Çok sayıda hayranı 'Kenan Işık öldü mü, yaşıyor mu, sağlık durumu' sorusunun cevabını arıyor. İşte Kenan Işık'ın son sağlık durumu...

8 yıldır komada olan Kenan Işık öldü mü? Son sağlık durumu nedir? İşte yanıtı....

ATV ekranlarının uzun soluklu kültür yarışması 'Kim Milyoner Olmak İster'in akıllara kazınan sunucusu Kenan Işık 21 Mart 2014 tarihinde spor sonrasında saunaya girmişti. Işık, saunanın ardından fenalaşıp dengesini kaybederek, kafasını yere çarpması sonucu beyin kanaması geçirmişti. Işık, 8 yıl önce geçirdiği kaza nedeniyle komaya girmişti.

8 yıldır komada olan Kenan Işık öldü mü? Son sağlık durumu nedir? İşte yanıtı.... - Resim : 1

Kenan Işık öldü mü, yaşıyor mu? 
2014 yılından bu yana sağlığı için dua edilen Işık'ın zayıflayıp zayıflamadığı ya da nasıl bir durumda olduğu merak ediliyordu. Işık'ın yakın arkadaşı Ozan Zeybek, sanatçının sağlık durumu ve son görüntüsü hakkında bilgi verdi geçtiğimiz aylarda bilgi vermişti. 

8 yıldır komada olan Kenan Işık öldü mü? Son sağlık durumu nedir? İşte yanıtı.... - Resim : 2

Kenan Işık'ın sağlık durumu?
Işık'ın yakın arkadaşı Ozan Zeybek, "Nisan'da 8 yıl olacak. Ama bakımı çok iyi. Kenan Işık'ı nasıl biliyorsanız öyle. Her gün sakal tıraşı yapılıyor, besin takviyesi alıyor. Yatan hastalarda genellikle yaralar çıkar, zayıflama olur. Ama Kenan Işık bıraktığımız gibi. Çok iyi bakılıyor. Böyle hafızalarda kaldığı gibi. Ailesi tarafından çok iyi bakılıyor." ifadelerini kullanmıştı.